Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A szeretet törvénye

“Az emberiséget a szeretet törvénye uralja” 
16+1 képben találtam rá kiemelkedően szép példákat.
Lássuk sorban hát.

 

 

1./ “A nagyapám pár hónapja távozott közülünk. Amikor először bementem nagyszüleim üres házába így találtam szekrényükben az esküvői ruháikat.”

2./ 60 év jóban-rosszban, együtt…

3./ A hölgy, akinek férje meghalt, mégis mindennap együtt ebédeltek.

4./ Egy özvegy férfi, aki visszaidézi azokat az időket, melyeket feleségével ücsörögve töltöttek ezen a padon.

5./ Egy fal, három generáció

6./ A szeretet tapintható ezeken a képeken, nem kellenének ide szavak, de azért a kép alatt el kell árulnom róluk még valamit: Norma és Gordon Yeager.

72 évnyi házasság után Norma és Gordon kórházban hunytak el egymást követve, egy órán belül, egymás kezét fogva.

7./ Amikor a vőlegény először pillantja meg a menyasszonyt

(Még több képért kattints ide!)

8./ A pár története, akik együtt vannak minden nehézség ellenére is:

A képeken látható katona, Taylor Morris 24 éves és az amerikai hadsereg robbantási szakértője. Az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor 2012 tavaszán rálépett egy házi készítésű bombára, ami felrobbant… A többit meséljék el a képek.

(Még több képért kattints ide!)

9./ Louis Armstrong a feleségének, Lucille Wilsonnak játszik 19 évnyi házasság után Gizában, a piramisok lábánál 1961-ben. Lucill a híres trombitás negyedik felesége volt. Louise három rövid és viharos házasságot tudhatott háta mögött, amikor találkozott Lucillal, aki végül élete asszonya lett. 30 éves, boldog házasságuk Louise Armstrong haláláig tartott.

10./  Erzsébet királynő és Fülöp herceg 66 évnyi házassága.

11./ Szíverdő egy feleség emlékére:

Gyönyörű és megható szív alakú tisztás látható az égből egy emiatt ültetett erdő közepén Angliában. Egy szerető férj titkos emlékhelye ez elhunyt felesége tiszteletére. (Még több részletért kattints ide!)

12./ A férfi, aki vese donort próbál találni feleségének

13./ A szülők, akik a saját hasukra tetoválták az inzulinadagolót, amivel fiúk – súlyos cukorbetegség miatt – kénytelen együtt élni nap, mint nap. Miért tették? Hogy bizonyítsák gyermeküknek: ő ettől nem kívülálló vagy más. Nincs köztük különbség.

14./ Az idős úr, aki párját tanítja a betűk olvasására, miután a hölgy elvesztette emlékezetét és minden tanult tudását: türelem, szeretet és megértés a legmagasabb szinten.

15./ A fiatal házasok, Ahmed és Fatima, akik egymás gondját viselik – minden értelemben. Ahmednek nincs karja, Fatimának pedig hiányoznak a lábai, így kiegészítik egymást lelki és testi értelemben egyaránt.

16./ Daniel meglepetésszerű lánykérése

16+1./ A Madách téri szerelmes molinók:

Két óriási molinón kért bocsánatot szerelmétől egy lengyel férfi. Egyúttal a kezét is megkérte. (Tudj meg többet történetükről, kattints ide!)

(Forrás: Pozitívnap)

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!