Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Megmaradt embernek

 

 

 

 

Az újságot olvasó srác nem más, mint Keanu Reeves.

Keanu problémás családból származik. Amikor 12 éves volt, apját letartóztatták kábítószerkereskedelem miatt, anyja pedig sztriptiztácosként dogozott. Ezt követően családjával Kanadába költözött, ahol számos mostohaapa nevelte.


Látnia kellett, ahogy barátnője meghal, akivel már tervezték az esküvőt, amikor meghalt egy autóbalesetben. A lány nem sokkal korábban veszítette el magzatát. Azóta Keanu kerüli a komoly kapcsolatokat, és nem akar saját gyereket.

Ő az egyetlen hollywoodi sztár, aki nem rendelkezik bírtokkal.
„Én egy lakásban élek, ahol mindenem meg van amire bármikor is szükségem lehet. Miért cserélném fel egy üres házra.” – nyilatkozta

Egyik legjobb barátja meghalt kábítószer túladagolásban. Ő volt River Phoenix, (Joaquin Phoenix terstvére) . Szinte ugyanebben az évben Keanu apját ismét letartóztatták.

Nővére leukémiában szenvedett, amelyből meggyógyult , és Keanu a Mátrix című filmje bevételének a 70%-át a leukémia- kórháznak adományozta.

Az egyik születésnapján bement egy kis édességboltba, és vásárolt magának egy tortát, amit egyedül kezdett enni. Ha egy rajongója besétált a boltba, és szóbaelegyedett vele, felajánlott neki egy szeletet a tortából.

Nincsenek testőrei és nem visel divatos ruhákat.

Egy alkalommal, amikor kérdezték őt a „szomorú Keanu-ról”, így válaszolt:
„Nektek szükségetek van a boldogságra, hogy éljetek, nekem nincs.”

(forrás: https://facebook.com/TheAntiMedia)

Egy másik bejegyzés az MTI-től:

“A 44 éves Keanu Reeves pszichoterápiára járt, hogy túlélje a negyvenesek egzisztenciális krízisét – olvasható a német In Touch magazinban. “Ahogy az lenni szokott, átestem a negyvenedik születésnapomon. Olyan volt, mintha valaki felkattintott volna egy lámpát. Szükségem volt a terápiára, hogy ezt valahogy túléljem” – mondta a lapnak a kanadai filmsztár.

A Wachowski fivérek Mátrix-trilógiájának népszerű Neója élete “újrakezdéséhez” házat vásárolt, hogy végre “gyökeret ereszthessen”. Reeves elmondta, gyerekkorában sokat volt egyedül, és most menekül a magánytól. Szeretne családot és gyerekeket. Nyugodtabban kíván az életre tekinteni, ami számára azt jelenti, hogy próbál “nem anyagiasan gondolkodni”, és kerülni fogja a hírességek partijait.

A pénzt csak eszköznek tekinti, hogy “ne kelljen minden felajánlott szerepet elvállalnia”. Ahogy elmondta, leginkább basszusgitározni szeret és együttesével, a Dog Starral fellépni.”

This guy reading the newspaper on the subway is Keanu Reeves.

He is from a problematic family. His father was arrested when he was 12 for drug dealing and his mother was a stripper. His family moved to Canada and there he had several step dads.

He watched his girlfriend die. They were about to get married, and she died in a car accident. And also before that she had lost her baby. Since then Keanu avoids serious relationships and having kids.

He’s one of the only Hollywood stars without a Mansion. He said: ‘I live in a flat, I have everything that I need at anytime, why choose an empty house?’

One of his best friends died by overdose, he was River Phoenix (Joaquin Phoenix’s brother). Almost in the same year Keanu’s father was arrested again.

His younger sister had leukemia. Today she is cured, and he donated 70% of his gains from the movie Matrix to Hospitals that treat leukemia.

In one of his birthdays, he got to a little candy shop and bought him a cake, and started eating alone. If a fan walked by he would talk to them and offer some of the cake.

He doesn’t have bodyguards, and he doesn’t wear fancy clothes.

When they asked him about ‘Sad Keanu’, he replied: ‘You need to be happy to live, I don’t.'”

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!