Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Rázta még a papnő is

Amikor a jegyespár kitalálta, hogy diszkó stílusú esküvőt tartanak, még nem gondolták, hogy hamarosan futótűzként terjed a házasságkötésükről szóló videó az interneten. Ezt tényleg látni kell!

 

 

1

Nem mindenkit nyűgözött le a násznép tagjai közül, de a többség jól vette a váratlan fordulatot, ami másodpercekkel azután következett be, hogy Gary Richardson és menyasszonya, Tracy a templomban kimondták a boldogító igent és megcsókolták egymást. A 3 perces videó napok alatt az internet új slágerévé vált, nem kis mértékben a bevállalós lelkésznőnek, Kate-nek köszönhetően. A nottinghami Blyth gyülekezetének vezetője már az első találkozáskor lenyűgözte a kissé későn egymásra talált, nem kifejezetten ifjú párt: a 48 éves vőlegény és 37 éves kedvese rögtön érezték, Kate lesz az ő emberük.

A friss házasok már 11 éve jártak és 8 éve jegyezték el egymást, de a házasság valahogy mégis eddig váratott magára. Aztán találkoztak a duci, ámde vidám kedélyű Kate-tel és tudták, megtalálták azt az embert, aki összeadhatja őket. Az egyik alkalommal, amikor az esküvő részleteit egyeztették, a lelkésznő afféle tréfa gyanánt bedobta: mi lenne, ha egy flash-mobot szerveznének, a házasulandók viszont komolyan vették és habozás nélkül vágtá rá, hogy benne vannak.

Fotó: YouTube

A körülbelül 100 fős násznépből mintegy 30-an voltak beavatva, a többiek azonban szemmel láthatóan megdöbbentek, amikor felhangzott a C&C Music Factory Everybody Dance Now című száma és a lelkésznő lelkes táncra perdült. Amikor kisvártatva csatlakozott hozzá a két “főszereplő”, majd a násznépből egyre többen pattantak fel a padsorokban is, már nem volt kérdés, mi zajlik a templomban. A Kool & The Gang Celebration című számára már mindenki lelkesen rázta, a “kívülállók” is igyekeztek csatlakozni a táncolókhoz és utánozták az egyszerű mozdulatokat, lépéseket.

Tracy némiképp neheztel a két idős hölgyre, akik mogorva arccal hagyták el a helyszínt, bár utóbb azzal magyarázták, hogy ki kellett menniük a mosdóba. A 38 éves lelkésznő, aki imád enni, imádja a valódi sört és odáig van a stand-up comedy-ért, boldogan jegyezte meg: a videó ékes bizonyítéka annak, hogy az anglikán egyház is lehet szórakoztató – számolt be a Daily Mirror című brit lap. “Szilárdan hiszünk a házasságban és annak jelentőségében, de ez nem jelenti azt, hogy ne maradna hely egy kis mókázásnak” – fűzte hozzá.

(Gini Papp)

(Forrás: webbulvár)

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!