Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

1 millió dollárt osztogat szét

The Game kampányt indított: készpénzt ad azoknak, akikről úgy gondolja, rászorulnak.
 

Gangsta rapperként ismerte meg a világ, volt, hogy majdnem belehalt egy fegyveres támadásba, de mostanság egészen új arcát mutatja The Game.
A sztár jelenleg Ausztráliában turnézik, és az egyik sétája során egy bevásárlóközpontban látta meg Cyrill Iam-et, egy fiatal utcazenészt, aki Hong Kongból egy hátizsákkal érkezett Melbourne-be, hogy zenei karriert csináljon.

 

 

Game több dalon keresztül figyelte, ahogy az emberek ügyet sem vetve sétálnak el mellette, és fél órán át senki sem dobott adományt a kalapjába. Annyira felzaklatta a járókelők közönye, hogy eldöntötte, saját kampányt indít, hogy ezzel inspirálja a követőit. A zenész srácnak 100 dollárt adott, és az adakozást azóta is folytatja.

Segített már hajléktalannak, a legidősebb ausztrál őslakosnak, és egy, a napokban lövöldözés áldozatává vált 6 éves kislány családjának is, és addig nem szándékozik abbahagyni, míg ki nem meríti az erre szánt 1 millió dolláros keretét.

The Robin Hood Project nem egy bejegyzett szervezet, valószínűleg sohasem lesz az, mindössze egyetlen ember által elindított lavina, amit immáron, 4-5 nap alatt már több, mint 90 ezren követnek.

Kiváló példája annak, hogy a változás lehetséges, csak el kell kezdeni!

The Game instagram profiljait itt és itt találod.

(Forrás: neon.hu)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!