Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Hajléktalan “lagzi”, amikor az esküvő elmarad

Amikor egy eljegyzett pár lefújja az esküvőt, azt általában a szomorúság és a harag időszaka követi. Ám egy atlantai család nagyszerű megoldást talált arra, hogyan hozzák ki a legjobbat egy szörnyű helyzetből.

Carol és Willie Fowler lánya, Tamara a Villa Christina rendezvény-csarnokban esküdött volna, de az esküvőt 40 nappal a ceremónia előtt lemondták. Amikor Fowler-ék meghallották, hogy a fényűző rendezvény, amelyet megterveztek és kifizettek, mégsem lesz megtartva, először rendkívül zaklatottak voltak. Aztán támadt egy zseniális és nagylelkű ötletük: meghívtak 200 hajléktalant a városból, hogy lakmározzanak a 4 fogásos ebédből, amely Tamara esküvői fogadásának a része lett volna.

 

 

 


Fotó: Jonathan Phillips, Capture Life Through the Lens

A Fowler család meghívta Elizabeth Omilami-t a „Hóseás táplálja az éheseket” szervezettől, hogy segítsen neki összehozni a vendégeket. Először Omilami meglepetésében azt hitte, hogy csak a bolondját járatják vele.

Carol Fowler elmondta, hogy még Tamara is részt vett az eseményen, és hozzátette, hogy „még őneki is nagy örömet okozott látni, hogy másoknak így lehetőség nyílt élvezni valamit ahelyett, hogy hagyták volna kárba veszni az egészet.” Atlanta hajléktalanainak 70 %-a gyermek, ezért, hogy számukra még nagyobb szórakozást jelentsen a vacsora, felbéreltek egy bohócot is, aki szórakoztatta őket.

Az eseményt “Az Első Évenkénti Fowler Család Szeretet Ünnepének” keresztelték, és a család úgy nyilatkozott, hogy terveznek egy következő jótékonysági vacsorát is a jövő évre. Ez is egy nagyon jó példája annak, hogyan tudsz bármilyen rossz helyzetet pozitívvá fordítani.
 
Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!