Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Házassági (ál)hirdetés

Miután kiörültem magam, úgy éreztem, ezt elteszem emlékbe, mert muszáj felidéznem időnként. Ámuljatok és bámuljatok hát Ti is:

 

 

Az interneten élve az ember kénytelen állandóan a gyanúperrel élni, hogy bármikor átverhetik. Most nem is azokról az „én lenni nigériai dollármilliárdos olajmágnás özvegye, akarni adni neked 10 millió dollár, mert te szép” típusú levelekre gondolunk, hanem az olyasmire, mint amit ma mutatunk be.

cím_146.jpg

A sztori kering már egy ideje az interneten, de annyira vicces, hogy nincs szívünk nem megosztani, és magyarul még nem is találkoztunk vele, úgyhogy hátha tudunk újat mondani, a képek pedig minden pénzt megérnek.

A történet úgy szól, hogy van egy szerb agglegény, aki saját bevallása szerint 39 éves és feleséget keres magának, ezért aztán házassági hirdetést ad fel, amihez képeket is csatol.

1_98.jpg

2_83.jpg

Ebben eddig semmi különleges nincs, és még a hirdetési szöveg is határeset: „Minden hajadonnak, aki talán szeretné mellettem és házam összes gyönyörűsége társaságában leélni az életét! Kérlek titeket, vegyétek szemügyre minden varázsát otthonomnak, amit ízléssel rendeztem be, talán éppen neked” – olvasható a képek mellett, majd jön az aláírás: Don Milisav Juan Gonzales Brzi.

Itt már azért eléggé elkezdtünk röhögni, hiszen rögtön szemet szúr egyrészt a spanyol-szerb keveréknév, amit ha szétbontunk, akkor nem is nagyon van miről beszélni: Don Juan Gonzales és Milisav Brzi.

3_77.jpg

4_69.jpg

5_64.jpg

A spanyol részt könnyebb megfejteni: a Don Juan egyértelmű utalás, a Gonzalez pedig akkor nevettet meg, amikor kiderül, hogy a szerb Brzi gyorsat jelent, ami angolul ugye Speedy. Amit kapunk az Don Juan Speedy Gonzalez… Speedy Gonzalez ugye az a mexikói egér, aki gyorsabb mindenkinél, és talán nem véletlen, hogy a képen látható úriember fehér öltönyében és piros nyakkendőjében eléggé hasonlít Torgyán Józsefre Szabadi Bélára a rajzfilmfigurára.

Arról már nem is beszélve, hogy az egész ház úgy néz ki, mint egy arab sejknek épített palota közvetlenül átadás előtt (a nylon például még rajta van a székeken…).

No, de már így is túl sokat fecsegtünk, jöjjenek inkább a képek, azokat úgy sem tudjuk túldumálni!

6_56.jpg

7_43.jpg

8_34.jpg

9_21.jpg

10_16.jpg

11_12.jpg

/Forrás: kivultagasabb.blog.hu/

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cini acs says:

    Mint 1 eladásra váro ház……..üres szekrények,csupasz(csak a matrac) ágy.Ha ott élne,nem igy nézne ki.Az ingatlan ügynöknek viszont igy kell mutogatni.Hát a pasi meg abban a fehér öltöny,piros nyakkendö…….

  2. Nyolc Kilenc says:

    Nos, a név csak az egyik olyan aspektus, amelynek részei az álhirdetőt lebuktatják, a másik a feje, ami ugye minden képen ugyanolyan! Ugyanaz a fa arc, mosolytalan tekintet, egy kb 50-55 éves férfi arca.
    S ezért a bakiért, még csak elfogadhatónak sem mondanám a photoshop-ot végző munkáját… Tehát, ha valaki nem a név elemzésébe kezd bele, s nem csak néz, hanem lát is a szemével, akkor egyből rájöhet az átverésre, s utána a név már valóban csak a megerősítése az álhirdető lebukásának!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!