Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Bon Jovi, akiben nem csalódunk

Las Vegas-ban óriási meglepetésben volt része egy örök hűséget fogadni készülő fiatal párnak. Ugyanis nem más, mint az 51 éves rocksztár, Jon Bon Jovi jelent meg a ceremónián.

 

 

1

A híres világsztár az internetről szerzett tudomást, hogy egy rajongójának, Branka Delicnek minden álma az lenne, ha nagy kedvence, maga Bon Jovi kísérné az oltárhoz.

Az esküvő napján adott a sztár és bandája koncertet a bűnös városban, az MGM Arénában csaptak a húrok közé, így a fellépés után Bon Jovi vette a fáradságot és helyszínre sietett. Érdekes módon a lány és párja pontosan abban az esküvői kápolnában kötöttek házasságot, ahol a híresség is kimondta 24 évvel ezelőtt a boldogító igent.

Branka soha nem gondolta volna, hogy Jovi megjelenik az esküvőjén, és mi több, az Always számával kíván nekik örök boldogságot a ceremónia után. A lány az interneten is köszönetét fejezte ki Bon Jovinak, hihetetlennek nevezve, hogy egy olyan bolondos ausztrál lány esküvőjére, mint amilyen ő, egy ilyen világsztár képes volt eljönni.

Joviban sosem csalódunk, emlékszel? 😉

/Forrás: twice.hu/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!