Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Aki a szakállából eszik

Állítólag 14 éve nem borotválkozott meg teljesen.

 

 

Az elmúlt néhány napban egy szakállas férfin, Isaiah Webben szórakozik az egész internet. Mondjuk nem csodálkozunk: az őrült amerikai férfi ugyanis egy kis zselé és némi szakállolaj segítségével gyakorlatilag bármilyen alakzatot képes elővarázsolni az arcszőrzetéből. Például egy mélytányért, a kedvenc tésztája számára.
szakall.JPG
Íme, néhány kép a többi őrületes alakzatról:

[​IMG]
Képek forrása: Incredibeard )

[​IMG]

Azt hihetnénk, hogy finoman szólva sem átlagos arcszőrzete miatt, Isaiah állandó harcban van a feleségével, ám meglepetésünkre kiderült, hogy ez nem így van. Sőt! A 29 éves férfi, aki minden hétfőn posztol magáról egy új képet, a Mashable című magazinnak elmondta, a hihetetlen formákat feleségével együtt találják ki és készítik el.

[​IMG]

Az interjúban elmondta azt is, hogy bár 15 éves kora óta nem borotválkozott meg teljesen, a szakállát csak 18 hónapja növeszti intenzíven.

Bármilyen hihetetlen, egyébként nem az Incredibeard fantázianevű férfi az egyetlen, aki furcsa dolgokat művel az arcszőrzetével. Mindössze egy hónapja, augusztusban mutattuk be azt a fotóriportert, aki 15 órányi fényképanyagból kisfilmet készített az önmagát fésülő szakálláról.

(Forrás: CanadaHun )

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!