Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Egy kisbaba emocionális megnyilvánulása

A kisbabák olyanok, mint egy nyitott csatorna. Még alig-alig szakadtak el a Forrástól, és még hordoznak egy csomó plusz információt a fenti világról. Talán a Te gyermekeddel is megtörtént, vagy hallottál róla történeteket, milyen érzékenyen reagálnak mindenre.
Sokszor hangosan nevetgélnek sarkok felé, a felnőtt szemlélő számára teljesen indokolatlanul. Vagy gyakran mesélnek képzeletbeli barátaikról. Nálunk is létezik Gigi, aki mindig a lányommal játszik, és különböző történeteket hallok róla, noha még soha nem láttam.
Minél közelebb vannak az érkezéshez, gyakran annál megmagyarázhatatlanabbak ezek a reakciók, főként ha teljesen a materializmus talaján állunk.
Ezt a csodababát itt alább, a youtube-on találtam.
Hogy miért fogott meg?

 

 

2

Életemben elég sok mindent láttam már, különösen azért, mert leginkább a realitáson, a tudományon túl keresem és találom a válaszokat a dolgokra. De ez olyan korai emocionális megnyilvánulás egy kisbabától, ami meglepett.

A videóban nem baba reakciót láthatsz. Nem fájdalom, hiszti, hirtelen öröm, vagy egyéb tör fel a tiszta kis lényből.
Teljes érzelmi, lelki megnyilvánulás.
Talán tudod milyen az, amikor a zene megnyitja a lelkedet, és előfordul, hogy legördül az arcodon néhány könnycsepp is tőle.
De nem láttál még ilyet kisbabán. Olyan kisbabán, akiről eddig azt tartottad, csupán egy ösztönlény, aki még csak most tanulja az életet.
Ők nem az életet tanulni jöttek elsősorban, hanem tanítani.
Persze ha van bennünk ehhez elég alázat…

Itt találod a lányom reinkarnációs emlékeit

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!