Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Titokzatos fekete csuhások

11 férfi azonos mintázatú és fekete ruhában keltett kisebb feltűnést az Allianz Arénában, a Bayern München-Berlin Hertha focimeccsen.

 

 

Nem csupán az öltözékük és a kinézetük miatt voltak feltűnőek ezek az emberek, hanem különös gesztikulációjuk és kézmozdulataik, melyek mintha összhangban álltak volna egymással.

A lelátó tetejétől hat sorral lejjebb voltak, a közlekedő lépcső mellett, szemben pedig éppen egy stáb állt, amely tökéletesen rájuk tudta pozicionálni a kamerát a világ TV nézői számára.

Egy szurkoló, Torsten Schmidt így nyilatkozott: ” nagyon különösek voltak. Egy ideig nyugodtan ültek, majd egyszerre álltak fel, egyszerre emelték fel a kezeiket, majd ültek le újra. Mindenki zavarban volt mellettem. Néhányan nevettek, néhányan megrémültek. Furcsa volt.”

herohero1hero2

Ruhájuk mintája egy kör alakú szimbólum a mell részen. Ez egy olyan logó, amely számok megmagyarázhatatlan eseménnyel hozható összefüggésbe az elmúlt hetekből.

Múlt vasárnap a 2014-es labdarúgó-világbajnokság egyik helyszínén, Rio de Janeiróban kezdődtek a különleges események. A város egyik jelképének számító Cukorsüveg-hegyen ugyanis rejtélyes jelkép jelent meg sötétedés után. A logó leginkább egy hatalmas körre hasonlított, a közepén egy focilabdával. A hologram két órán keresztül volt látható, majd utána egy Twitteren használatos „hashtag” jelent meg a hegyen: #winnertakesearth (szabad fordításban: a győztes uralja a világot).

Másnap reggelre az angliai utánpótlásfutball egyik legismertebb helyszínén, Hackney Marshesban a 82 focipálya egyikén felülnézetből a fent említett szimbólum volt látható, a közepén pedig egy 3 méteres gömb állt. A pályakomplexumban még 2000 kisebb labdát szórtak szét – mindegyiken ugyanezzel a jellel. Egy 74 éves úriember, aki kutyáját sétáltatta arra, így nyilatkozott: „Sok éve járok erre, de ilyennel még nem találkoztam. Nagyon bizarr volt.”

A következő helyszín aztán még illusztrisabb volt: New Yorkban, a Times Square-en jelent meg a titokzatos logó. A reklámtáblák villódzása és kódok megjelenése után a szimbólumot, és a már említett hashtaget láthatták a New York-iak. Egy holland turistát egyenesen egy sci-fire emlékeztették a látottak.

Vasárnap Londonban hasonló fiatalemberek tekintették meg a Chelsea-Manchester City rangadót. Szinte teljesen ugyanúgy viselkedtek, mint Münchenben, ültek, néha pedig összhangban felálltak. „Voltak már fura nézők Chelsea-meccsen, egyszer egy fickó fogat mosott a kispadok mögött. Ehhez foghatót azonban még nem láttam” – mondta egy szurkoló. A mérkőzést egyébként a német legenda, Franz Beckenbauer is megtekintette, és egy fényképen együtt szerepel az egyik fekete ruhás alakkal.

Ezzel szinte teljesen egyszerre Torinóban, a Juventus-Genoa találkozón is jelen volt 11 hasonló alak, akik „#winnertakesearth” felirattal ellátott transzparenseket is a magasba tartottak. Az egyik Juve-drukker elmondása alapján szurkolótársa falfehér arccal figyelmeztette őt a furcsa teremtményekre.

hero3

Hogy kik ők és mit akarnak, egyelőre rejtély, de segíthetsz eldönteni a kérdést a forrás oldalon:

Kik lehetnek a rejtélyes alakok?

Reklámfogás statisztái
Az Új Világrend hívei
Időutazók
Egy szekta tagjai
Futball fanatikusok
Szórakozó fiatalok

(Forrás: Paranormal)

Jobban utána nézve a dolgoknak kerekedik a kép.
A Mysteriouscircles mögött a Samsung cég áll.
De vajon miért használnak egy új reklámfogáshoz vastagon Illuminate jelképeket? Elég bizarr módja bármilyen promónak is.
A Winner takes the earth-nek több mint 5ezer tagja van jelenleg.
Az angliai idő szerint, a mai nap 11:11 órára beígért új információik ezt tartalmazták:
‘állítólag ezek a fekete csuhás alakok egy földönkívüli faj képviselői, a szimbólumuk pedig tulajdonképpen a címerük vagy zászlójuk, kinek ahogy tetszik. Állítólag meg akarják hódítani szeretett bolygónkat. Mivel ők civilizált fajnak tartják magukat ezért úgy döntöttek, hogy nem fegyverek használatával foglalják el a bolygót hanem egy békésebb módon. Ismét csak állítólag tettek egy ajánlatot bolygónk kormányainak, hogy ha kiállunk ellenük egy foci mérkőzés keretében és megverjük őket akkor elmennek. Ha veszítünk akkor elfoglalják a bolygónkat. A mérkőzés november 11-én (11.11) lesz.

Mivel a videón Beckenbauer sincs különösen berezelve a mögötte helyet foglaló fekete csuhásoktól, úgy tűnik a FIFA már nem tudja mit kezdjen magával, és így promotálja a VB-t.
Ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy a háttérhatalom valószínűleg készül egy false fleg földönkívüli invázióra, ahogy azt már a 70-es években von Braun rakétamérnök is megmondta.

P.S.: Majd meglátjuk…

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!