Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

50 milliárd eurót találtak Ceausescu háza alatt!

Hihetetlen dolgot találtak román építőipari munkások.
A bukaresti Traian épület lebontásakor az alapba ásva találtak meg több mint 50 milliárd euró értékű aranyat és ezüstöt. Ezt a hihetetlen vagyont, a Ceausescu házaspár rejtette oda, vagyis vitette oda uralkodása alatt.

 

 

Ceausescu házaspár hagyatéka – 50 milliárd euró  Szarvasember

Felirat: Ez az örökség annyit ér mint Románia 

Hétfő este a román WowBiz TV-ben Mădălin Ionescu-fog beszélni, hogy mit is kezdenek majd evvel az összeggel. Jobb és baloldali politikusok egyaránt azt hangoztatják, hogy ebből az összegből ki kellene fizetni Románia államadósságát, így szabadon beléphetnének a Schengen-i egyezménybe.

Ez átírhatja a történelmet most…

(Forrás: Szarvasember)

Figyelem!
Alapos utána járás alapján mondhatom, hogy egy 2012-es amerikai sztorit ültetett át Szarvasember Ceausescu-ra, az az a fenti bejegyzés egy ‘kellemes’ álhír!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Szilvia Santa says:

  Azta……de jol megy Romanianak……. Ma meg sok millio euro erteku arany es ezust holnap meg mar a vilag nagyhatalma lesz 🙂 🙂

 2. Róka Sándor says:

  Hölgyeim! …Urak! …A hír valóság ? Nos, feltételezzük, hogy tiszta aranyat találtak csak a fent nevezett értékben. Az arany mai árfolyamával, valamint az arany fajsúlyával számolva ( 30 474 E/ kg – 19,3 g/ cm3) … ~ 85 köbméter aranynak kellett lenni az alapban… Ha azt vesszük, hogy ezüst is volt… ( 10,5 g/ cm3 /akkor ez a térfogat több is lehet. Megint csak feltételezésekkel élek: … mondjuk 100 m3 kincs volt az alapba elásva. Tartok tőle, hogy az egész alapozás arany és ezüst volt… Az pedig csak feltűnt volna. Ha esetleg egy decimális értéket elnéztem volna, akkor is a hírt KACSÁNAK tartom… Tisztelettel. …a Blau …

 3. Katalin Lintaller says:

  Köszi, feltettem a szemüveget, de azért a cikk címe… 🙂

 4. Ibolya Molnar says:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Secret_Intelligence_Service

  És az is elég érdekes, hogy Károly herceg odajár…egyesek szerint nemcsak pihenni, de szereti a kisfiúkat is….(Diana hercegnőt úgy csalta a vadász segédjével és szolgálójával, hogy szegény egy másik házban sírt…vagyis biszexuális, de inkább homokos…)….fura dolgok mennek itt….

  Vajon kinek a pénze? Vajon ki rakta oda?
  Vajon igaz-e a hír? Vajon hova tűnt a Surányi által eladott arany készlet? Vajon saját kasszára adta el, vagy jót akart Magyarországnak..ezt utóbbi egyetlen egy másodpercig nem tudom feltételezni.

 5. Ibolya Molnar says:

  Olvasom, hogy TRAIAN épület….Traian Basescu jutott eszembe…csak nem Orsós-Orbán Viktor
  olajszőkítéskor ellopott pénzt mentette oda…onnan származi, az apja besúgó volt a Securitaténél…

  Arnold Mihály szerint (Vámszemle, 2000/02) közel 93 ezer milliárd (ha nem billiárd) forint kárt okozott Magyarországnak az olajszőkítés…a cigány Pintyőke Pintér Sándor és a román cigány származású (nagyapja Orsós nevű cigány volt Romániában) tüntette el az olajszőkítésből lopott pénzt??? Ugyanis állítólag 8 ingatlanja van Erdélyben, vadászkastélya és Csíkszeredán mezőgazdasági vállalkozása..

  Francia felségjelzű luxus yachtja van közös Pintér (szintén cigány maffiózó) Sándorra, közös sziget St Iván vagy St Ivar néven Horváthországban, amin ott a magyar zászló és találni fényképet, ahol kiköt magyar zászlós yacht…

  A horvátok szerint a szigetek a buzik kiváló találkozó helye…van jó néhány olyan homokos és biszexuális (utóbbi pl. Orsós-Orbán), akik hazaárulók..ide tartozik ERŐS JÁNOS, akinek Romániában megjelent cikk szerint sikerült a Bacherai K&H Equitis bróker cég csődjével nagyon sok pénzt kinyomni Romániába, a besúgó Tőkéshez, Demján onnan származik, és még voltak egy csomóan benne….

  A legnagyobb hazaárulók vezetik Kádár halála óta Magyarországot…

  Szerintem semmi köze ennek a pénznek, ha igaz, a Ceausescu klánhoz..

  Inkább valószínű, hogy abból a 93 ezer milliárd vagy billiárd magyar forintból vándorolt oda….

  A másik nagy hazaáruló Surányi, CW Bank, Bécs, aki eladta Magyarország aranykészletét…

  Mondhatná valaki erre, hogy csak elrejtették, de ilyen buta zsidókban nem szabad megbízni…mint szakember végig hallgattam Róna Péter úrral folytatott előadását, ahol a primitívek tapsoltak neki, miközben Róna hallgatott…én mint csak 7 évet bankban dolgozott, minden mondatát szinte cáfolni tudtam volna..

  HAZAÁRULÁS folyik Magyarországon!!! 1989 előtt kezdődött….

 6. Sajtos Béla says:

  Katalin……… ejjjjjjjjj ……. ejjjjjjjjj pöttty fel a szemüveget, vagy az apró bötűket is el kell ám olvasni egy-egy cikk elolvasásánál….. Nők… így indul a P L E T Y K A !!!

 7. Katalin, arany, ezüst van beásva az alapba és ennyit ér euróban .-)

 8. Katalin Lintaller says:

  Ez hogy lehet? 🙂

  Wikipédia: “A közös pénz nevéről az 1995-ös madridi csúcstalálkozón született döntés. Az eurót 1999. január 1-jén vezették be, mint elszámolási pénzt, 1:1 arányban felváltva az Európai valutaegységet. Az euróérmék és az euróbankjegyek 2002. január 1-jén kerültek forgalomba.”

  CHAUCHESKU Hivatali ideje:
  1965. március 22. – 1989. december 22. 3:)

 9. Ildi Nagy says:

  a mult heten meg egy kanadai bank-rol volt szo,most meg errol


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!