Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Kutyája miatt leszállították a vak férfit a repülőről, utastársai követték!

Philadelphiából Long Islandre utazott volna egy 49 éves vak férfi az őt segítő kutyájával, ám az U.S. Airways járata nem indult el idejében.

 

 

vak-ferfi

A vakvezető kutya a gazdája lába alá bújva várakozott az indulásra, ám ezt nem értékelték az utaskísérők, akik vitába keveredtek Albert Rizzivel, majd leszállásra szólították fel a férfit. Utólag azzal indokolták ezt, hogy a kutyát nem lehetett féken tartani, és az összevissza mászkált a fedélzeten.

Ekkor példátlan jelenet zajlott le. Az utasok egy emberként kiálltak a vak férfi és kutyája mellett. Előbb az utaskísérőket, majd a kapitányt próbálták meggyőzni arról, hogy a kutya sok embernél fegyelmezettebben viselkedett mindvégig, majd egy gyors összeszólalkozás után közölték a kapitánnyal, hogy ők is leszállnak a gépről.

Ez alatt a férfi már a terminálban várakozott a csomagjára, amikor megdöbbenve vette tudomásul, hogy a gép utasai követték őt, ráadásul Rizzihez és kutyájához hasonlóan, busszal tették meg az utat Long Islandig. A társaság így öt órával többet utazott, mintha repülővel tette volna meg a távot.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

(Forrás:Filantropikum)

Kár, hogy kimaradtam ebből a remek demonstrációból!
Te is leszálltál volna velünk?

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!