Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Titokban szervezte meg felesége álomesküvőjét!

Ryan Leak és Amanda Roman öt évvel ezelőtt találtak egymásra, ám eljegyzésről vagy esküvőről soha nem esett szó közöttük. Ennek ellenére Amanda szépen lassan tervezgetni kezdte, milyen ceremóniát, ruhát, frizurát képzel el magának a nagy napon.
Pinterest oldalán több képet is lementett a részletekről, anélkül, hogy sejtette volna, barátja ezek alapján megszervezi az eljegyzést, és a hőn áhított lagzit is.

 

 

„Álmaim esküvője”

A 25 éves Amanda mindenféle apropó – leánykérés vagy közelgő esküvő – nélkül, saját szórakozására kezdett el terveket szőni arról, milyen legyen élete legromantikusabb napja. Rendszeresen nézegette a Pinterest nevű képmegosztó oldal témába vágó fotóit, és létrehozott egy „Álmaim esküvője” mappát: közel 220 fotót mentett le kedvenc ruhájától kezdve egészen a menyasszonyi csokorig.

Amanda Pinterest oldala, ahova összegyűjtötte, mit, hogyan képzel el az esküvőn.

A férjjelölt akcióba lendül

Ryannek sem kellett több, elkezdett szervezkedni a háttérben. Úgy döntött, hogy az „Álmaim esküvője” mappa segítségével saját maga „állítja össze” a meglepetés esküvőt Amandának.  Mivel azt is tudta, hogy a lány régi vágya aznap megházasodni, amikor a gyűrűt az ujjára húzzák, az eljegyzés előkészületeibe is belefogott. A férfi közel egy évig dolgozott azon, hogy a nagy nap tökéletes legyen, miközben folyamatosan figyelemmel kísérte szerelme Pinterest-fiókját. Az esküvői képek bizonyítják, hogy szinte mindenből sikerült olyat szereznie, amilyet a boldog ara előzetesen elképzelt.

pár2
A ruha, a csokor és a frizura is megszólalásig hasonlít!     

Bár a pár Dallasban él, Ryan a meglepetést Miamiba szervezte. száz vendéget hívott meg, és még legalább ezren tudták, mire készül. „Annyi ember be volt avatva a részletekbe, hogy kész csoda, hogy Amanda nem jött rá, mit tervezek” – mesélte később. A férfi hozzátette, mindig is extravagáns esküvőt szeretett volna, de azt nem gondolta, hogy ilyen „drasztikus” lépéseket fog tenni azért, hogy meg is valósuljon.

A titkos “küldetés” a tévécsatornákat is felcsigázta

Az ötödik évfordulójukon esküdtek

Amanda úgy tudta, azért repülnek Miamiba, hogy segítsenek néhány barátjuknak a költözésben. Az ominózus nap reggelén azonban bútorpakolás helyett Ryan egy szállodában fél térdre ereszkedett, és megkérte szerelme kezét. A rokonok ekkor már türelmetlenül várták őket a hotel halljában, és egy hatalmas transzparenst lobogtattak, amin az állt: TODAY (magyarul: ma). A fiatalok megismerkedésük ötödik évfordulóján, június 7-én fogadtak örök hűséget egymásnak.

pár1

Amanda a transzparensről tudta meg, hogy az esküvő is aznap lesz

Ünneplés és jótékonykodás

A polgári szertartás után Amandát kedvenc sminkese és fodrásza „készítette fel” az esküvőre, hogy minden pontosan olyan legyen, ahogyan megálmodta. Bár a pár joggal számíthatott volna tetemes mennyiségű nászajándékra, a férj kikötötte, hogy a vendégek ne rájuk költsék a pénzt, inkább támogassák az A21 nevű szervezetet (az egyesület az emberkereskedelem ellen küzd). A nászutat Nápolyban töltötték.

pár

„Amint igent mondott, tudtam, hogy semmi más nem számít, csak ez a pillanat. Bármi történik, ez lesz a legtökéletesebb nap, amit valaha is átéltem”

Forrás: dailymail.co.uk, Pozitívnap

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!