Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Elképesztően jó motivációs videó!

KELJ FÖL ÉS RAGYOGJ!

 

 

edzés

 Az alábbi videó angol, ezért ha nem érted a szöveget, megtalálod alatta!

Reggel 6 óra. A kezed még az ébresztőórát sem éri el, mikor már a fejedben a hangok azt súgják, hogy túl korán, túl hideg és túl sötét van, hogy kikelj az ágyból. Fájó izmaid mozdulatlanul lázadnak: úgy tesznek, mintha nem hallanák agyad mozgásra kiadott parancsát. Hangok egybehangzó sokasága könyörög, hogy hallgattasd már el az ébresztőt, és térj vissza az álmok országába.

De Te nem kérsz a véleményükből. Te úgy döntesz, hogy a dac hangjára hallgatsz. A hangra, mely azt mondja, oka van annak, hogy beállítottad azt az ébresztőórát.

Úgyhogy ülj föl, tedd le a lábad a földre, és ne nézz hátra, mert dolgod van!

Üdv a darálóban!

Ami nem más, mint ellentmondás minden egyes nap a helyes és a könnyű út között. Áramlatok ezreivel találod magad szembe, mintha egy folyó torkolatába érkeznél. Mind a legkisebb ellenállás ösvényét ígéri. Az a helyzet, hogy Te az ár ellen vetted az irányt.

Mikor meghozod a döntést, hogy hátat fordítasz mindannak, ami kényelmes, ami biztonságos, és amit sokan „józan észnek” hívnak, az az első nap. Onnantól kezdve csak egyre nehezebb lesz a helyzet.

Úgyhogy jobb, ha biztos vagy benne, ez az, amit akarsz! Mert a könnyű kiút mindig ott lesz előtted, készen arra, hogy lesöpörjön.

Nem kell mást tenned, mint hogy engedj neki.

De nem fogod megtenni, ugye? Minden egyes lépés egy következő lépés megtételéhez visz. Már jó úton vagy, de még nem érkezett el arra az idő, hogy azon tűnődj, meddig jutottál.

Harcolsz egy ellenféllel, akit nem látsz, de akit érzel, hogy a sarkadban van, hogy a nyakadba liheg. Tudod ki az? Te magad. A félelmeid, a kétségeid, a bizonytalanságod mind-mind egy díszlövést leadó szakasszá változnak, készen arra, hogy lelőjenek az égből.

De ne csüggedj! Nem könnyű őket legyőzni, de távolról sem legyőzhetetlenek.

Emlékezz, ez a daráló. A nagy harc közted, az elméd, a tested, és a válladon ülő ördög között, aki folyamatosan azt suttogja: ez csak egy játék. Ez csak időpazarlás. Az ellenfeleid erősebbek.

Fojtsd el a bizonytalanság hangját a saját szíved dobogásával. Égesd föl az önbizalomhiányt a benned égő tűzzel.

Soha ne feledd, miért harcolsz, és soha ne feledd, hogy a lendület rossz tanácsadó. Elég a legkisebb hiba, és fordíthat a kockán. Mindig a páncélod gyenge pontjai után kutat: hogy mi az az apróság, amire nem készültél. Tehát míg az ördög a részletekben rejlik, a kérdés ez marad: ennyid van? Biztos vagy benne?

Ha a válasz igen, és mindent megtettél azért, hogy felkészülj a harcra, akkor eljött az ideje, hogy bátran szembeszállj az ellenségeddel. A benned lakozó ellenséggel.

Csak most vidd a harcot nyílt színre, az ellenséges területre. Oroszlán vagy egy seregnyi oroszlán között, mely mind kétségbeesett éhséggel vadászik ugyanarra a csalóka prédára. A győzelem az egyetlen, mely életben tarthat.

Higgy annak a hangnak, mely azt mondja, képes vagy egy kicsit gyorsabban futni, egy kicsit keményebben dobni, és hogy a fizika törvényeit felülírhatod.

A szerencse annak az utolsó kívánsága, aki azt hiszi, hogy győzhet véletlenül. Az izzadás viszont annak való, aki tudja, hogy van választása.

Tehát dönts most, mert a sors senkire sem vár.

Majd mikor eljön a Te időd, és hangok ezrei mondják, hogy nem vagy kész rá, hallgass arra a magányos, halk hangra. Arra, amelyik azt mondja, hogy készen állsz, hogy felkészültél.

Innentől az egész rajtad áll.

Úgyhogy kelj föl és ragyogj! 

/A fordításért köszönet: Napiboldogságnak/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!