Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Dolgozz az elméddel!

Kirekesztés. Kiközösítés. Elutasítás. Kitagadás.
Oh igen, kemény szavak. Szinte biztos, hogy bárki, aki olvassa ezeket, társít hozzá valamit a saját életéből. De vajon abban az emlékezetes helyzetben tényleg ezt kellett megélnünk, vagy magunkat börtönöztük be a gondolatainkkal?

 

 

Byron Katie megalkotta a MUNKA-t, ami lehetővé tette számunkra, hogy megtaláljuk, és megvizsgáljuk azokat a gondolatokat, melyek szenvedést okoznak szerte a világon. A Munka út ahhoz, hogy kibékülhessünk magunkkal és a világgal. Az idős, a fiatal, a beteg, az egészséges, a művelt és a nem művelt – bárki, akinek nyitott az elméje, képes a Munkát elvégezni!

1

Katie életem egyik meghatározó “Mestere” – bár ezzel a szóval hadilábon állok -.
Ő, aki mély depressziótól szenvedett – egészen az öngyilkosság gondolatáig is eljutott a több mint 10 évig tartó súlyos betegség következtében -, élete legmélyebb pontján egy hatalmas felismerésre jutott, és megváltoztatta az egész addigi életét!

Megértette, hogy a gondolatai sugallatára, teljesen hibásan hitte a dolgokat, teljesen másképp, mint ahogyan azok vannak.
Megmutatom Neked az említett ‘Munkalapot’, amit Katie fejlesztett ki, és amivel akár egy 90 éves ember is átírhatja az egész addigi világképét!

Kivonat a “Négy kérdés” című könyvből

Hogy hogyan működik gyakorlatban a módszer, arra egy olyan  – kedvenc – filmemet hoztam el, ami az emberiség egyik alapvető problémáját dobja fel, és az “áldozat” végigcsinálja a Munkát Katievel.
(Különösen a homofóbiával küzdőknek ajánlott!)

2
Hidd el – bármelyik oldalon állsz is a témában -, mélyen el fog gondolkodtatni!

Szerző: Gini Papp  – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!