Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Született vezető: legyőzte a rákot, láb protézise sem akadály

Ez a kristály tiszta tekintetű kislány, Kate Foster.

 

 

kate

Kate mindössze 13 éves, és 1 éve diagnosztizálták nála a leukémiát.
Amint azt az alábbi képen is láthatod, felvette vele a harcot. Egy pillanatig sem hitte, hogy képes Őt legyőzni a betegsége. A Gymnastic Academy of Rockford tagja lett, és bal lába amputációja sem változtatott elszántságán.

KateFoster_4Up

Kate a Rockford Torna Akadémia tagja

Miután legyőzte a gyilkos kórt, úgy döntött, hogy segítséget szerez a kórháznak, ahol kezelték. A Cross Fitt Games, éppen a világ legjobb férfi és női sportolóját kereste a kórházon belül is.
Kate habozás nélkül elkérte a mikrofont, és tökéletes magabiztossággal beszélt több ezres tömeg előtt a láb protéziséről, méltatta a kórházat, és azonnali segítséget kért részükre, különös tekintettel a gyermek rák gyógyítására.
Fizikailag egy apró gyermek volt előttük, de tiszteletet parancsoló modora, bizalomgerjesztő mosolya egyáltalán nem egy apró tinédzsert formázott.
“3, 2, 1 … Indulás!”  – adta ki Kate a parancsot, és ezzel a Cross Hope adománygyűjtési akcióját meg is nyitotta.

kate

Az 5000 $ átvételekor

És ez nem minden. A fenti képen láthatod, amint egy viszonylag nagy összeget vesz át szüleivel.  A Rockford Akadémia nagyra becsüli Kate elszántságát, és egy támogatási alapot hozott létre, amikor fülükbe jutott, hogy a kislány álma, eljutni Ausztráliába.
Ezt az összeget tehát arra adták össze az emberek, hogy Kate eljuthasson álmai helyére. Mi több, az Akadémia + 2500 $-t utalt át szülei számlájára a személyes kiadásaik fedezésére.

Nézd meg a Kate-ről szóló kisfilmet:

/Gini Papp/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!