Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Utcán zongorázott a közlekedési rendőr, megdicsérték! (videó)

A prágai egyenruhás dicséretet kapott, a cseh rendőrség vezetője szerint ugyanis a produkciójáról készült felvétel jót tett a testület imázsának.

 

 

rendőr

A harminc másodperces, mobillal készült felvételt 800 ezer alkalommal tekintették meg a közösségi videomegosztó portálon – emlékeztetett a BBC News.

A pár napja feltöltött videón látható, amint a fiatal egyenruhás rendőr leül egy prágai utcai árkád alatt álló zongorához, és néhány taktust játszik egy dél-korai szerző River Flows In You című művéből.
Martin Cervicek, a rendőrség vezetője elismerte, hogy a kezdő rendőr többet tett a testület imázsának javításáért, mint amit ő maga valaha is el tudott volna érni.

A zongorázó rendőr hat hete lépett be a rendőrséghez, de jelenleg kétségtelenül ő a leghíresebb tagja. A rendőrfőnök személyesen is beszélt vele, gratulált neki és hasonló sikereket kívánt rendőri pályafutásához. A felettes a beszélgetésen azért arról is felvilágosította, hogy mit tehet és mit nem egy szolgálatot teljesítő rendőr.

A cseh főváros utcáira egy kávéház-tulajdonos helyezett el zongorákat, hogy a járókelők szabadon játszhassanak rajtuk, és ezzel felpezsdítsék a város hangulatát.

Forrás: Népszava
(Gini Papp)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!