Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Apa és kislánya szívbemarkoló képekkel búcsúzik az édesanyától!

Ben Nunery és kislánya Olivia, izgalmas és szép képsorozatot tettek közzé, amelyben végső búcsút vesznek a feleségtől, és édesanyától Alitól, aki 2011-ben rákban halt meg.

 

 

Ben és Ali 2009-ben házasodtak össze, és az éppen akkor vásárolt, új otthonukban készítették az esküvői fotókat.
4,5 évvel az esküvő után, Ben, és közös kislányuk Olivia elhagyják a házat, hogy egy jobb kerületbe költözzenek. Mielőtt átadták a kulcsokat az új tulajdonosnak, Ali testvére, a profi fotós Melanie (akivel különlegesen erős kapcsolata volt), elkészítette a fotósorozatot, melyet az esküvő napján is Ő csinált.
Némelyik képen, még az árnyék is úgy esik, mint az eredeti esküvői fotón.
Ez egy megható és gyönyörű búcsú Alitól és a régi otthontól.
Amikor Bent arról kérdezték mit érzett, miközben ugyanott fotózták Őt kislányával ahol annak idején a kedvesével, azt mondta: “Azt szeretném, ha tudnák, hogy ez a történet nem a bánatról és fájdalomról szól! Igen ezeken az érzelmeken már keresztül kellett mennem, és még mindig benne vagyok. Mégis, ezek a képek a szerelemről szólnak!”

1

2

34

Egy dolog nagyon fáj, amikor nézem Oliviát pörögni, táncolni… Amikor Alival gyerekről álmodoztunk, sokszor mondta, alig várja, hogy balettre hordhassa a kislányát, és nézhesse őt. Nevetve mondta, szeretne már aggódni valakiért, akinek néha kiabálhat, majd hogy “vigyázz, el ne ess” – meséli Ben az emlékeibe mélyedve, mégis mosolyogva.

1

2

“Erről még soha, senkinek meséltem – mondja Ben-, de Ali jelenléte, a ház minden szögletében érezhető. Amikor a fotózás miatt felmentem Olivia szobájába, Őt az ablaknál állva találtam. Hirtelen átfutott rajtam, amikor Ali a bölcsője mellett ülve ringatta őt mint csecsemőt, ugyanazon a helyen. Oda mentem, és egy fehér tollat találtam éppen ott. Micsoda jel! – gondoltam.”

1

2

3

5

6

3

“Különösen szeretem ezt a képet, örülök, hogy Melanie elkapta'”

3

1

“Hálás vagyok Melanienek, amiért támogatott engem, nagyon féltem ettől a fotózástól. De Melnek különleges kapcsolata volt Alival, neki mélyebben fáj az elvesztése – úgy érzem -, mint a család többi tagjának. Nagyon szeretem amiért mellettem állt ebben. Nagyon keménynek hittem ezt a dolgot, mert elfelejtettem, hogy mellettem lesz egy kislány, és mint tudjuk, a gyerekek megkönnyítik a dolgokat.”

1

Ben egyik barátjától ukulelét kapott ajándékba az esküvő előtt és a srác megtanította neki Stevie Wonder ‘I believe (When I Fall In Love It Will Be Forever)” című számát, amit Ben, eljátszott Alinak az esküvőn, meglepetésként.

Még egyszer előadta neki szerenádként ezt később, a kórházban…

2

1

1

1

1

Esküvőjük blog albuma : ITT!

25

“Amikor véget ért a fotózás, nagyon KEMÉNY volt, nagyon… Tudtam, hogy egy fejezet végleg véget ért – Ali életében is -. De ezeket a pillanatokat most elvisszük magunkkal! Nem zárjuk be azokat a házba. “

26

27

28

29

Egy Angyal ül Olivia szobájában mindennap, és Ő úgy hívja ‘Mami’! Állandóan beszélget, és játszik vele…

30

31

“Alinak mennie kellett… remélem mosolyog oda át a képeket látva”

1

/Eredeti cikk angolul, Ben blogjából: The Nunerys/

(Gini Papp)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Francia Macaron says:

    Huha, en nem birtam ki konnyek nelkul!
    Koszonom, h megosztottad, csodalatos tortenet.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!