Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Magyarország nem fekete vagy fehér, attól szép a nemzet, hogy sokszínű!

Ismeritek a Cserdi sztorit? 
Éveken keresztül volt a bűnözés melegágya, aki tehette elkerülte a Baranya megyei falut. Cserdiben a lakosság 70% roma, 30%-a nem roma származású. Mára – köszönhetően Bogdán László polgármesternek, aki bezáratta a helyi kocsmát, leszedette az intézmények ablakairól a rácsokat és megregulázta a közösséget – a helyiek termelnek, dolgoznak. Azt a szellemiséget vallja, hogy az ember formálható – származásától függetlenül – és ha valamit el akar érni, azért igenis tenni kell. Nem várni a csodát, hanem tenni. Tehát a helyiek termelnek. Méghozzá annyit, hogy marad belőle. Másoknak is. A polgármester minket keresett meg, hogy a közel egy tonnányi krumplit, hagymát, fokhagymát olyanokhoz juttassuk el így karácsony előtt, akik tényleg rászorulnak. Így az év végén – úgy mint tavaly Pécsett – most Budapesten osztjuk szét ezeket.

 

 

1

80 család lett értesítve akik megkapják, a Super8 pedig habozás nélkül vállalta, hogy teret ad az osztásnak, ahol önkénteseknek teát és zsíros kenyeret is felajánlottak. Kell még sikersztori? megvagyunk vele, megosztjuk. Üdv A maffia

2

(További információk és csatlakozási lehetőség: Budapest Bike Maffia Facebook oldala) A december 19-i adomány osztásról képsorozat ITT!

Imádom az ilyen embereket, minden tiszteletem az Övék! Ugye milyen egyszerű ez? Nem kell túlfilózni… csak csinálni gyerekek! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!