Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Robin Hood 702, a szegényeknek fosztja le Las Vegast, és várja a kéréseket!

1

 

 

Robin Hood 702 
(nevének megfejtése a szegények védelmezője, Las Vegas körzetszámával)

Ez a modern hős, évek óta használja a RobinHood702.com oldalt arra a célra, hogy az emberek feltölthessék magukról a videót, amiben elmondják mire lenne szükségük, Ő pedig kiválasztja azokat, akiket arra méltónak ítél, majd Vegas-ba repül, és “megdolgozik” a pénzért. Profi Black Jack játékos ugyanis.
A nevét nem szándékozik feltárni a nyilvánosság előtt.

2011-ben, Megan és Kurt Kegler arról mesélt a Fox-nak, hogy Robin Hood 702 a segítségéről biztosította Őket, amikor írtak nekik lányuk, Madison agydaganata ügyében. A pár eladósodott, nem tudta tartani már a lépést az orvosi számlákkal. 34.000 $ adósságot halmoztak fel. Több műszakban dolgoztak, hogy valamiképpen törleszteni tudják ezt a rengeteg pénzt.
Robin Hood 702 hamarosan limuzint küldött értük, kivitette Őket a reptérre, majd első osztályon repítette Vegasba a családot, ahol kifizette a szállást egy deluxe lakosztályban a Palazzo szállodában. Arról mesélt, hogy volt néhány feszült pillanata a játszmái alatt, de végül többet nyert, mint ami elég lett volna fedezni Madison költségeit.
Nézd meg Kegler arcát, ahogy a több, mint 35.000 $-nyi zseton felett ül, mellette felesége, Madisonnal az ölében…
A cikk angol nyelven
2

Keglerék biztosan imáikba foglalják Robin Hood 702 nevét

A szegények Robinja, aki manapság fekete baseball sapkát és napszemüveget visel, nem állt le természetesen. Folyamatosan akcióban van, sőt sereget toboroz tevékenységéhez, melyet – saját bevallása szerint – édesanyja tanítása miatt csinál, akitől azt tanulta, hogy “mindent másokért tegyen az életben”, és azt reméli büszke rá.
Idén – az Ő tiszteletére – karácsonyi mentési akcióba vágta a fejszéjét. Ehhez igénybe vette New York legrégebbi Menedékhelyét is.

3

Idén nem kevesebb, mint ezer családnak készíttetett fejedelmi ebédet karácsonykor!

13-Coatdrive-RH.JPG

Férfiak és nők sorakoznak a New York-i City Rescue Mission előtt

Az idei, nagyszabású ebédet három felvonásban végezték a város különböző Menedékeiben. Erre már Robin toborzott maga mellé híres embereket is, akik örömmel támogatták az elképzeléseit.
Mindhárom helyen a kevésbé szerencsések, a hajléktalan és beteg emberek vettek részt.
A menhelyek Gunter Wilhelmtől (www.GunterWilhelm.com) kaptak ajándékba több ezer dollárnyi értékben evőeszközöket és edényeket.
Guy Mitchell séf vezette a konyhát – minden alkalommal -, aki a Fehér Házban gyakran fordul meg, mint vendég séf, valamint Fryar Guy főszakács, aki a Montauk Yacht Club konyháját vezeti,  és gyakran főzött a náluk rendszeresen megforduló David Rockefellernek, és más, magas szintű vendégeknek, hírességeknek.
Részt vett az akcióban továbbá Claude Le-Tohic séf, aki az egyik legdrágább vegasi éttermet vezeti, a Joel Robuchont, mely az egyik legjobb étterem világviszonylatban. Fryar Claude olyan embereknek főzött már, mint a francia elnök, vagy Celine Dion.
Fryar Guy és Fryar Claude, akik a világ elitjének főztek eddig, a napokban a kevésbé szerencsések szolgálatába állították tudományukat.
Ezt is elérte Robin Hood 702, aki megígérte, hogy sereget toboroz…

Ha Te is megkedvelted ezt a fickót, a Facebookon is csatlakozhatsz, ha rá keresel a nevére 😉

(Gini Papp)

New York News – videó a link alatt!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!