Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Mit hoz a LÓ éve?

 2014 a LÓ éve
(2014.január 31-től 2015.február 18-ig)

 

 

1

Vége a türelemnek

A jövő év kulcsszavai az akarat, a szenvedély és a lelkesedés. Mindenkiben felébred az igény, hogy végre jól érezze magát és az energiák is maximálisan támogatni fogják a magunkra erőltetett láncok, a megszokás, és a béklyók ledobását. Lehet, hogy már régóta tolerálsz olyan dolgokat, amit nem is akartál. Nem Te választottad, és valójában csak sodródtál az eseményekkel. Azonban a Ló évében már nem lehet tovább sodródni, erre számíts! Felelősséget kell vállalnod az életedért, és határozottan kiállni végre magadért. Minden ebbe az irányba mutat. Ha az életed bizonyos területei napról napra elviselhetetlenebbé válnak azért történik, hogy ismerd ezt fel és ne tolerálj tovább csak a békesség kedvéért. A legjobb amit már most elkezdhetsz, az a tervezés és az előkészítése az új irányoknak, a “B” terveknek.

Az erős Tűz jelenlétének másik aspektusa az indulatok és a fokozott harci kedv. Az ébredező erő nem engedi többé elnyomni a Téged ért igazságtalanságokat és segíteni fog abban, hogy az eddiginél sokkal jobban kiállj magadért.

Ha az életed bizonyos területein agresszióval, indulatokkal, vitákkal és folyamatos veszekedésekkel találkozol, biztos ismérve lesz annak, hogy van még olyan terület az életedben, ahol változtatnod kell!

 Ló éve mindent megváltoztat

A Ló évének első és legerősebb üzenete a Tűz felfokozott és igen erős jelenléte. Az elemek körforgásában a Tűz az egyetlen olyan elem, ami képes az összes többi elem megváltoztatására, átalakítására. Megolvasztja a fémet, elpárologtatja a vízet, elégeti a fát stb, tehát 2014. február 4-től minden esedékes, régóta halogatott változás, idejétmúlt kapcsolat, stagnáló munkahely, elindulhat végre az emelkedés útján. Itt az ideje, hogy valami teljesen új születhessen a káoszból. Ha volt / van olyan területe az életednek, melyben igazi és nagy változást szeretnél elérni, már most kezdd el a tervezést, hiszen a Ló évéig még előttünk áll közel 1 hónap. A megvalósítással azonban még várj február 4-ig. Innentől kezdve ugyanis a dolgok szinte maguktól elkezdenek megoldódni és sokkal kevesebb energiabefektetéssel, jóval nagyobb eredményt tudsz majd elérni.

Ha eddig nem volt erőd lépni, februártól energetikailag minden segíteni fogja a szükséges lépések megtételét, az Univerzum megadja azt a kezdő löketet, melyet felhasználva kiléphetsz végre a megszokásokból, újult erővel vághatsz bele most már valóban azokba a dolgokba, melyet örömmel, lelkesedéssel, szenvedéllyel tudsz csinálni.

Mit hoz a 2014-s év?

2014-t a javuló gazdasági és morális tendenciákat mutató, a kigyó évét egy gondolkozásra és tettekre sarkalló időszak követ. Az év első hónapjaiban nagyon sok jó ötlet kerülhet felszínre, de a megvalósításuk április-májusig várathat magára.

Tavasszal extra lendület érkezhet, viszont az energiáinkat nem célszerű elaprózni és sok kisebb dologra használni. Jobb, ha egyszerre mindig csak egy dologra összpontosítunk, de arra teljes egészében koncentrálni. Nagy álmok ideje lehet a 2014-s kínai újév és igazán erőteljesen tudunk dolgainkra hatni, de nem szabad szeleburdin elhamarkodni semmit.

Az lelki egyensúly és az egészség kerül most a középpontba és senkinek nem előnyös, ha ezeket elhanyagolja. Ha az egészségünkkel gond van, akkor minden más terület nehézzé válik, ezt kell most szem előtt tartani. Az emberi kapcsolatokkal 2014 nem fog kíméletesen bánni és az eleve instabil kapcsolatok nagy valószínűséggel véglegesen megszakadhatnak. Jól jöhet ez a dolog azoknak, akik már régóta szeretnének valamilyen kapcsolatot beszüntetni, de eddig elodázták a döntést. Nyár végén – augusztustól azonban minden kezdődő párkapcsolatnak lehetősége nyílik többszörös tartósságra és az elmélyülésre.

A tavasz és az ősz kedvező lesz vállalkozások indítására. Most olyanok is belevághatnak, akik eddig bármilyen megfontolásból nem próbáltak vállalkozni.
Csak rajtad múlik, hogy mersz-e élni 2014-ben az adott pozitív lehetőségekkel.

Horoszkóp: c-phoenix

Friedrich Nietzsche-nek, a világ egyik legzseniálisabb filozófusának, az Übermensch, vagyis az istenné dagadt Ego nagy kitalálójának a legszebb pillanata volt, amikor megcsókolt az utcán egy lovat, mert verték. Azt mondják, megőrült…

(Gini Papp)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!