Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Bizarr családi szokást indított el a szégyenlős kamasz!

1Minden úgy kezdődött el, hogy Rain Price, a 16 éves kamasz kínosan érezte magát, amikor szülei kiálltak a ajtó elé, és integettek neki, az iskolabusz indulásakor. Ahogy az lenni szokott, hiába a szuper kapcsolat a szülőkkel, és szekrényre való videó felvétel a családi hülyülésekről, együtt mókázásról, egy tinédzser nem ismer tréfát. Szigorúan zárt ajtók mögött csattanhat el már az anyai/atyai csók csupán. Integetéssel meg ne próbáld égetni!

 

 

146

 

Rain és apja Dale Price

Szóval ott tartottam, hogy Rain kínban volt a ciki szülei miatt, akik integettek neki a busznál, és ezt szóvá is tette nekik. Rain anyját, Rochelle-t kérte meg suttyomban, hogy beszéljen apjával Dale-el, és ne hagyja a busznál integetni többé. Történt mindez tavaly augusztusban, amikor is útjára indított ezzel egy bizarr családi szertartást.
Apja eltűnődött: – vajon mi olyan kínos neki abban, hogy a rendesen öltözött, vállalható szülei elbúcsúznak tőle a reggeli induláskor az iskolatársai előtt…?
Meglátta benne a kihívást, és a tettek mezejére lépett. Ha szimplán égőnek tart, majd ezentúl tényleg az leszek – gondolta, és a tettek mezejére lépett.
Az integetés ezek után így zajlott:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

embarrassed-28

Bocs Rain, én imádtam apád zseniális kosztümjeit! 🙂

(Gini Papp)

Eredeti cikk: parenthdish

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Bettina Csipai says:

    Csak egy kis humor kell és a “takargatnivalóból” büszkeség válik. Szerintem amúgy az is elég menő, ritka és irigylésreméltó, ha valakinek még 16 évesen is integetnek és puszit adnak a szülei….


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!