Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Az eltűnt fiút hihetetlen véletlen folytán találta meg családja

Nicholas Simmons újév napján tűnt el a szülői házból New Yorkban. Mobilját, pénztárcáját és minden személyes holmiját otthon hagyta.
Szülei azonnal keresést indíttattak a felkutatására.
(A cikk nem számol be arról miért ment el otthonról, de a kamaszoknál nem ritka megmozdulás 🙂 Jómagam is leléptem néhány napra 15 évesen, és nem mentem volna haza nagy duzzogásomban, ha a rendőrség nem talál meg…)

 

 

Deep Freeze

Jacquelyn Martint jelölték ki, hogy amíg Obama elnök Hawai-n nyaral, készítsen képeket számára, hogy megérkezésekor illusztrálhassák neki a zord időjárást a felvételekkel. Így talált Nick Simmonsra egy olyan területen, ahol a hajléktalan emberek gyakran gyűlnek össze ha nagy a hideg odakint.

A fiúhoz is oda ment, aki Nick-ként mutatkozott be neki, amikor engedélyt kért tőle. Feltűnt Martinnak, hogy ez a srác különösen húzódott a takaró alá, és rendkívül fiatal még. Aznap leadta a képeket, és az újságok lehozták a sztorit.

Missing Man Photograph

Szülei felfedezték a USA Today vasárnap reggeli számában fiuk borostás arcát, ahogyan kapucnis pulóverben, sí kabátban, egy vastag szürke takaró alatt fekszik. A fiú a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság gőz rácsánál melegedett, néhány háztömbnyire a Capitoliumtól.
A rendőrség vasárnap délután felvette és kórházba szállította, ahol a család újra egyesítése megtörténhetett.

Martin szerint ez az epizód újra emlékeztette az újságírókat, hogy mondják el minden emberről a történetüket, akivel csak találkoznak.

A rendőrség azonnal értesített a helyi médiát és megpróbálta kivizsgálni a bejelentett ügyet, de semmilyen nyomuk nem volt a fénykép kiadásáig.
“Tiszta hülye szerencse az egész, ahogy történt – mondta David Mancuso vezető nyomozó – ez valóban egy csoda!”

Mindenképpen happy end-ként könyvelhetjük el a sztorit, mert a srác nem fagyott meg az ítéletidőben, nem nyelte el az utca, innentől tisztázódhatnak az okok és lehet rajta segíteni (remélhetőleg)…

(Gini Papp)

/huffingtonpost/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!