Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Diáklány bizonyította a mikrohullámú sütő káros voltát!

Egy sussex-i diáklány roppant egyszerű kísérletben bizonyította be, hogy a mikrohullám sütők károsan hatnak az egészségre.
A lány egy időben vizet forralt a mikrohullám sütőben és a gáztűzhelyen is.

 

 

1

Megvárta, hogy a felforralt víz kihűljön, majd két azonos növényt öntözött meg. Az egyik esetben a mikróban, másik esetben pedig a gáztűzhelyen forralt vízzel. Arra volt kíváncsi, hogy létezik-e különbség a két, különböző módon felmelegített víz között.

Két nap után kiderült, hogy a mikrohullám sütőben forralt vízzel öntözött növény fonnyadni kezdett, és a kilencedik napra teljesen elszáradt. A kísérletet az osztálytársai is elvégezték, és ők is hasonló eredményre jutottak.

2

3

4

A mikrohullám sütőkről jó néhány éve tudni lehet, hogy használatuk ellentmondásos. A fő problémát nem a sugárzás jelenti, hanem az, hogy átalakítja az ételben található DNS szerkezetét, és azt az emberi szervezet nem képes felismerni.

A mikrohullám sütő hatásairól bővebben is írt a hír forrása, a Filantropikum.

Lábjegyzet: nyilván születni fog tucatnyi szkeptikus elutasítása ennek a kísérletnek, de ez ne zavarjon össze 🙂 Próbáld ki Te magad is, ne fogadj el semmit igazságként. Legyen sajátod – mindig -.

(Gini Papp)

Kiegészítés: Privátban kaptam több levelet arról, hogy a víznek nincs DNS-e. Ez így igaz, de talán hallottatok Emoto kísérleteiről, aki gyógyító munkája során megtapasztalta, hogy a víz információkat hordoz. Nem mesélek erről többet, inkább beteszem a videót róla:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kretén Béla says:

    Már csak egy kérdésem lenne, hogy kellett volna egy harmadik növény is, olyan, amit forralatlan vízzel öntöztek. Egyébként baromság az egész.

  2. Zsuzsa Lebensberatung says:

    Nagyon erdekesnek tartom szerintem erdemes mibdenkibek megnezni


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!