Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A nagylelkűség egyik leghihetetlenebb példája!

Michael De Beyer, a texasi Montgomeryben üzemelteti immáron 17 éve nagy sikerrel Kaiserhof nevű német éttermét. Az éttermében dolgozó egyik pincérnő, a 19 éves Brittany Mathis, decemberben felkereste a kórházat, mert egy, a lábán lévő kiütés nyugtalanította.
Az orvosok véralvadási problémára gyanakodtak, ezért elvégeztek rajta egy MRI és CT vizsgálatot is. Ekkor találtak a fejében egy pingpong labda nagyságú tumort.

 

 

1

Brittany és főnöke Michael De Beyer

 A lánynak nincs egészségbiztosítása, ezért pontosan tudta, hogy nem fogja tudni igényelni a szükséges kezeléseket. Amikor De Beyer tudomást szerzett erről, a következőket mondta:
” Ez nem helyes. Itt van egy család, akik tényleg keményen dolgoznak, és történt velük a múltban egy csomó dolog – utalva ezzel Brittany apjának 2000-ben történt halálára, akinél nem találták meg időben az agydaganatot -, és nem kérnek segítséget senkitől!’

De Beyer nagy lépésre szánta el magát. Eladja az 500 m2-es éttermet, mely egy 6000 m2-es épület területén található. Azt tervezi, hogy az ezért kapott összeget Brittanynak adományozza.

A kritikusok természetesen máris támadják, és boncolgatják, mi állhat a nagylelkű gesztus hátterében, ezért elmondta, hogy 2005 óta tervezi az eladását, nem régen visszautasított egy 1.300.000 $-os ajánlatot, de most, hogy a lánnyal ez történt, árverésre szeretné bocsájtani és ha elérik a minimál árat (a tényleges érték 50 %-át), eladja, és Brittanyt segíti vele.

“Nem vagyok képes, csak ülni, és hagyni, hogy megtörténjen” – tette hozzá. “Nem tudnék úgy élni, és soha nem lennék boldog azzal a tudattal, hogy a pénz az étteremben van, amikor segítségre van szüksége”.

(Gini Papp)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!