Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Hiszel a címkéknek, amit mások aggatnak Rád? (videó)

Hogy szolgál a kedves önbecsülésed? címmel íródott cikkemben, már feszegettem azt a témát, melyhez kapcsolódóan egy brutálisan jó videót hoztam most.
Hordozol-e a Rád aggatott címkék miatt még mind a mai napig érzelmi sebeket? Elhiszed-e magadról azokat a jelzőket, melyekkel talán még a szüleid, tanárod, vagy osztálytársaid bélyegeztek meg?
Nem tudod megállítani, hogy az emberek negatív címkéket nyomjanak Rád, de választhatod azt, hogy eltávolítod magadról!

 

 

1

 “Az élet 10 %-a ami történik veled, és 90 %-a ahogyan reagálsz rá!”
Ez elég jól hangzik nem? Igazából a saját szerencsénk kovácsai vagyunk.
Walt Disneynek azt mondta művészeti oktatója, hogy nem elég kreatív, nincs fantáziája. De Disney elég okos volt ahhoz, hogy letépje magáról ezt a címkét!
Winston Churchill megbukott hatodikban, azt mondták neki, nem elég okos. Elhitte magáról? Nem, hiszen az egyik legnagyobb elnökké vált, aki valaha élt!  Közös nevezőjük, hogy letépték magukról a címkét… 

Ha elhisszük a negatív jelzőket, melyekkel bennünket mások illetnek, óriási csapdában vagyunk. Elmehet mellettünk az élet, és mi egy börtönből figyeljük, a mások által készített börtönből, amibe önként sétáltunk be! Nem leszünk képesek elérni nagyobb lehetőségeinket.

Mi lenne, ha úgy döntenél, letépkeded magadról ezeket a címkéket, és megmutatod az igazi, gyönyörűséges önmagadat?
Nem lesz könnyű tudom, hisz bejártam ezt az utat. Mindennapi kemény munka levakarni és újakat felragasztani, de megéri! Ne törődj bele azokba a jelzőkbe, amiket Rád aggatnak, mert olyanná fogsz válni, amilyennek kikiáltottak! 

A címkéknek csak annyi hatalmuk lesz feletted, amennyit Te adsz nekik! Te adsz nekik erőt… Hiszem, hogy ott kezdődik el a valódi élet, ahol már nem mások véleménye határoz meg Téged. Te is így gondolod? 

Akkor oszd meg ez a cikket másokkal is.

Szerző: Gini Papp

Ha tetszett a mondanivalója, további értékes gondolatokat találsz a Vagyok Valaki! című cikkben!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!