Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

30 év hajléktalanság után igazi írót csinált belőle a Facebook! (videó)

Teszteld magad egy kicsit kérlek. Ide teszek két képet, nézd meg őket és gondolkodj el rajtuk. Ha összeállt benned mi az “ítéleted” a férfi felett, akkor görgesd lejjebb az oldalt!

 

 

21

Hogy hangzik a fejedben a leírás? Ki Ő?

A férfi neve Raimundo Arruda Sobrinho és hajléktalan. Brazíliában, São Pauloban él. Gyönyörű verseket ír 35 éve, de ezeket senki nem olvasta el, mert közel 30 éve az utcán él. 2011-ben egy fiatal nő, Shalla Monteiro odament hozzá és a beszélgetésüket követően létrehozott Sobrinhonak egy facebook profilt, hogy ezen keresztül induljon el a segítségnyújtás, valamint szerette volna megismertetni az emberekkel a férfi gyönyörű verseit. Közel 60.000 rajongó található ezen az oldalon ma már!  Szeretett volna segíteni abban is, hogy Sobrinho megtalálja a családját.

Így lett hamarosan egyre ismertebb a 73 éves költő, akinek legnagyobb álma mindig is egy saját könyv volt.

1

És csak írt szorgalmasan és várta a családegyesítést reménykedve, türelmesen.

1

A legjobban fivére hiányzott neki, aki elhagyta Brazíliát, ezért nem volt egyszerű megtalálni. De a közösségi háló erejének köszönhetően, a család újra együtt lehetett.

1

Az ember, aki 30 évig az utcán élt magányosan, már újra családja körében van, és a könyvén dolgozik! Saját rajongói oldala van a Facebookon, és lányaként szereti megmentőjét.

1

Soha nem adta fel az álmait! És megmutatta nekünk, hogy 73 évesen is történhetnek IGAZI, nagybetűs CSODÁK!

1

Szerző: Gini Papp – Zacc

Forrás: huffingtonpost

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!