Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Az ír pap úgy énekelte a párnak a Hallelujah-t, mint egy sztár! (videó)

Nemrégiben láthattunk egy apácát – nagy sikerrel – fellépni az olaszországi Voice-ban, és most itt van Ray Kelly atya, akit szintén isteni hanggal áldott meg a Teremtő. 

 

 

pap

Chris és Leah O’Kane  esküvő előkészítőjén felvetette az atya, hogy szívesen énekelne a ceremónián nekik valamit. Beleegyeztek, de nem számítottak nagy dologra. Ehhez képest a pap lenyúlta a showt a pár elől 🙂 Leonard Cohen : Hallelujah című örökzöldjét a szerelmesekre átültetve dolgozta fel, és úgy adta elő mint egy igazi sztár.

Ekkora bulihuligán papot még nem láttál! – Kattints ide! 🙂

Ray tiszteletes harmadik zenei albumán dolgozik, képzett zenész, de ezt a fiatalok nem tudták róla, ezért teljesen leesett az álluk a szólótól. “Ez egy ajándék, amit az emberek javára szeretnék használni” – mondta a saját hangjáról, amikor megkérdezték miért nem énekel főállásban. Megmarad élvezeti szinten, mert a papi hivatása a legfontosabb számára.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Mia Mai says:

  Kell, hogy lássék, az egyház nem egy muzeális tárgy, és vannak olyan szolgái, akik ajándékul kapott tehetségüket nem a maguk javára és dicsőségére, hanem az emberek örömére használják.

 2. Zsuzsa Péntek says:

  Gratulálok a “felvilágosult” papnak !

 3. Gini Papp says: (előzmény @Imre)

  Köszönöm a kiigazítást, egyházi ügyekben nem vagyok toppon!

 4. Imre says:

  Csodálatos hangja van az atyának.
  De azért egy megjegyzés a cikkhez: Ha egy pap katolikus, akkor nem “tiszteletes”. Ez egy protestáns kifejezés. Tudom, hogy most egy csodálatos énekhangról van szó, de azért ha írunk valamit, akkor legyünk pontosak.
  Mindemellett köszönöm, hogy hallhattam, bár elég kurjongatósra sikeredett a templomi szertartás. Ez meg egy más kérdés, hogy helyes-e.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!