Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Vissza a őskorba, húzzál lánccipőt! (fotósorozat)

Teljesen újszerű mégis évezredes ötletet bevetve állítják elő az új generációs terepcipőket. A PaleoBareFoots egy rozsdamentes acélból készült lánccipő.

 

 

1

Paleos ®

2

Paleos ®

“Szeretnél mély kapcsolatot érezni a természettel, mialatt szabadidős sportokat végzel?” – kérdezi a termék gyártója weboldalán .
“Nem lenne fantasztikus, hogy miközben sétálsz vagy futsz, az elméd teljesen felszabadul az aggodalom alól, hogy sérülés érheti a lábadat?”

1

2

1

Paleos ®

Ha terepre készülsz a lánc cipődben, a gyártó ígéretei szerint, bármilyen kemény legyen is, nem kell többé foglalkoznod olyan kérdésekkel, mint rossz tapadás, kopás, nedvesség, szennyeződés, vagy egyéb higiéniai szempontok. Megszűnik az átázott cipő kényelmetlensége.
(Betonra/aszfaltra semmiképpen sem ajánlják!)

1

2

3

Paleos ®

Ebben a cipőben nem jelent gondot a nedves és s száraz, a  kemény és lágy, meleg és hideg, sima és durva terep. Ezek a változások fontosak az egész szervezet számára, fontos ingerek az immunrendszerünk felé is, és az általános egészségünk érdekében határozottan ajánlott, hogy a természet által kínált különböző lehetőségekkel éljünk.
A paleo cipő fejlesztésekor a kőkorszaki ember tevėkenysėgeit ės mozgásterét vették alapul.  Az emberét aki futott, vadászott és ölt, hogy túléljen. A kőkorszakinak szüksége volt erőre, állóképességre és csupa olyan dolgot művelt, amire ma azt mondjuk, hogy extrém sport. A paleo nézetet vallók szerint, az emberi láb kiválóan alkalmazkodik a különböző talajfelületekhez.

1

2

Paleos ®

Ez a környezetbarát, nyitott koncepció, elősegíti a szabad mozgást és szenzoros visszacsatolást végez a környezetből, ideális terápiás célból is, mint például a lúdtalp, cukorbetegség, vagy sclerosis multiplex.

“Paleos ® olyan fogalom, amely több mint, tartós, természetes és hatékony! ” – ígéri a gyártó.

1

3

2

Ugyanakkor a vásárlók figyelmét felhívják, hogy apróbb sérülésekre lehet számítani a viselés során, főleg hosszabb távú futások esetén. Előfordulhatnak kisebb vágások, szúrásból fakadó sérülések, ezért nem árt ha van nálunk futás közben némi kötszer és a 10 évente javasolt tetanuszt is adassuk be ha eljön az idő. Ára 140-160 euro körül mozog jelenleg. És akkor még nem beszéltünk egy nő számára lényeges momentumról! Hol van a hozzá passzoló formaruházat? 🙂

Hogy tetszik? Szívesen kipróbálnád?

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!