Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Kérlek ébredj fel! – egy férfi levelei kómában lévő feleségéhez

Egy 85 éves férfi Hunan tartományban (Kína), mindennap szerelmes leveleket ír feleségének, aki jelenleg kómában fekszik az intenzív osztályon. Li Shufeng – a feleség – szívrohammal került kórházba. Az idős professzor házaspár a legnagyobb szerelemben élte eddigi életét Huaihua városban. 20 nappal felesége rohama után, a férj – Peng Xiaolu – a következőt találta ki. Rajzokat és üzeneteket készít feleségének és megkérte az Őt ápoló nővéreket, hogy mindennap olvassanak fel neki ezekből, mert hiszi, hogy eljutnak a gondolatai hozzá. Mr.Peng nem sokkal ezelőtt hagyta el a kórházat egy szürke hályog műtétet követően, de ez sem tartotta vissza attól, hogy belekezdjen a levelek megírásába.

 

 

4

 “Bocsáss meg, kissé rossz a szemem, ezért a rajz sajnos meg sem közelíti a te gyönyörűségedet.”

4

 “Az elmúlt, együtt leélt 52 év során minden egyes nap óvtam lépteidet. Sok nehéz, könnyekkel telt napot és boldogságot éltünk át. A szerelem mindent túlél és átsegít minden akadályon. Mondd, hogy neked is van hit és remény a szívedben! A család visszavár. Kérlek, ébredj fel!”

A kórház személyzete mindennap tanúja ennek a megrendítően mély érzésnek, ezért úgy döntöttek, hogy megosztják az online közösséggel is a pár történetét, hogy tanulhassanak belőle.

4


Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!