Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Idősnek érzed magad a sporthoz? Fegyencedzés 64 évesen! (videó)

Robert nagypapa (USA, Kentucky), akinek 56 évesen bizony elege lett a sörhasból, a fújtatásból és a nehéz mozgásból, remek példa még a fiatalok számára is. Nem volt boldog, mert már botot kellett használnia a járáshoz is. Mi történt vele? Dagonyázott tovább az önsajnálatban, amiért 56 évesen szétcsúszott fizikailag és öreg embernek érezte magát?

 

 

3

 Fotó: rockhardpapaw / Instagram

Nos, begurult magára – jelzem, ez csak így megy, saját tapasztalat -, és DÖNTÖTT. Ez a kulcsszó, a többi rizsa. Döntés a fejben, ezzel kezdődik minden változás. Fogta magát, és lecammogott a konditerembe, miután egy youtube videón látott egy olyan edzési módszert, amit bárhol el tud végezni, akár otthon is. A környezete szkeptikusan fogadta az elhatározását, hiszen látták milyen állapotban van.
Ez elvette a kedvét szerintetek? Egyáltalán nem! Olyan rugalmasságra és kondícióra tett szert, amilyennek 18 éves korában sem érezte magát! A szikla kemény elhatározás gyümölcse a most 64 éves férfi egészségi állapota és gyönyörűen kidolgozott teste.

4

6

7

5

A Robert által végzett gyakorlatok neve : Barstarzz, John Hendricks módszere, melyet az Instagram-on Johnbarstarzz vagy Barstarzz név alatt találsz meg.

A fiatalság forrása című videóban megnézheted hogyan zajlik 60 felett egy edzés, esküszöm arcpirító volt nézni. Valóban fiatalokat megszégyenítő módon tolják. Tehát, egy döntés a fejben, és let’s go!

És még egy film, még idősebb emberekről, akik nem a kényelmesebbik utat választották:

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!