Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szeretnéd megtapasztalni a várandósságot, vagy a szülést, de férfi vagy? Nem gond! (videó)

Úgy írom a blogomat, hogy nem keresem a témát, mert mindig szembejön. Ma  sem volt ez másképpen. Marsden Wagner professzor szavait idéztem a napokban, amihez szorosan kapcsolódik mai témám. 
Milyen érzés a várandósság? És a szülés?
Ahányan vagyunk, annyiféle. Egyben azért valahol találkoznak állításaink. A női létforma legnagyobb beavatása. Beavatás a nőiség  titkába. Van akinek pokoli nehéz, és vannak a szerencsésebbek.

Egy biztos, egymás valóságát nem könnyen érthetjük meg. Két videó filmecskét hoztam, amiben a férfiak oldaláról szeretnék megmutatni ezt a kérdést. 

 

 

Az elsőben a férfiak által hőn áhított érzést szimulálják. Egy számítógéppel vezért “ál has” segítségével, a páros  férfi tagja érezheti, amikor közös babájuk mocorog, rugdos a párja hasában. 

3

Csodálatos összehangolása a három embernek ez a szerkezet, biztosan minden férfi – legalábbis aki vágyott az apaságra – szívesen kipróbálná:

Az második filmen egy szkeptikus párossal találkozhatunk, akik úgy gondolták, a nők eltúlozzák milyen fájdalmakon mennek keresztül, miközben életet hoznak a világra. Úgy döntöttek, anyák napján felkeresik Dr.Julie Masterst, és megkérik, kösse rájuk a születés szimulátort. A nőgyógyász egy olyan gépre kötötte őket, amely a vajúdás közben jelentkező összehúzódások érzését adja vissza. Elektródákat kötöttek rájuk, és 10-es skálán (melyet a nők sokszor egy teljes napig érzékelnek), 2-3-as erősséggel tolták a fájdalmakat. A két férfi felesége eközben remekül szórakozott.

 

2

“Mindjárt elhányom magam” – mondja 2-es erősségnél az egyik férfi nejének.
“Ez még csak az eleje?! Olyan érzés, mintha valaki fogna egy fűrészt, és felvágná a hasam!” – tromfol rá a másik nem sokkal később.

Mire a kitoláshoz értek a “szülés során”, a férfiak már nemcsak nyögtek, de sikoltoztak is.
“Remélem, ez már a 7-es!” – üvöltötte egyikük, mire a nővér válasza: “Nem, ez még csak a 4-es…”

A pokoljárás után mindketten hősnek titulálták feleségüket, és elismerték, hogy “a szülés” sokkal fájdalmasabb volt, mint valaha is  képzelték volna.
(Daily Mail)

Kattints át és nézz meg egy gyönyörű szülést!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!