Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A hajléktalan története tovább folytatódik, már van hol laknia! (videó)

Emlékszel még Rahatra, aki ‘nyertes lottószelvényét’ egy hajléktalan férfinek ajándékozta? (Ha nem, mindenképpen nézz rá, mielőtt tovább olvasod ezt!)
Nos, a történet nem ért véget azzal, hogy Rahat egy 1000 $-ossal ajándékozta meg a hajléktalan férfit, mondhatnám éppen hogy azzal kezdődött el. Az embereket megérintette ez a dolog, és gyűjtésbe kezdtek! Hittek ebben a férfiben, hittek abban, hogy képes lesz felállni az utcáról. Azt hiszem ezt mindannyian láttuk a tekintetében…

 

 

1

A következő videó felvételt 70 nappal később forgatta vele Rahat, amikorra is 44.000 dollár gyűlt össze számára! A pénzből 1 évre kibéreltek és tökéletesen berendeztek egy házat, majd felkeresték az emberünket.
Munkát talált időközben, és egy számítógép előtt találtak arra a fickóra, aki néhány hónappal azelőtt még az utcán ülve, az emberek jóságára számítva próbálta túlélni a napokat. Az az 1000 dolláros úgy gatyába rázta – vagyis inkább a lehetőség… -, hogy úgy  döntött elég a hobó életből!
Tehát Rahat, egy számítógép előtt ülve talált  rá, és meghívta “magához” vacsorázni, amit boldogan elfogadott. Átgurultak a férfi új házába, amiről Ő mit sem sejtett!

Szerintem készíts elő egy-két papírzsepit, és fogj hozzá a filmhez… 🙂 :

Hüpp-hüpp… ugye?
Imádom az embereket, mert kinyitják a szívüket, a zsebüket.
Érzékenyek mások sorsára, és összefognak egyéni érdekekért is.
Tudod Barátom ez az IGAZI világ, nem az ami a TV-ből ömlik ki…, ne higgy neki!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!