Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Videók az együttérzésről és szeretetről! Igen, pont Neked valók!

Úgy szeretem az embereket! Akiket én veszek észre a világból azok nyitottak, kedvesek, együtt érzőek. Persze nem vagyok egy elvarázsolt spiribuksza, aki nem látja, hogy másfajták is léteznek. De rájuk egyszerűen nem pazarlok energiát és időt. Nem engedem be őket az életembe. Ez egy védelmi háló, nekem bevált. Szóval, talán azért mert erre helyezem a fókuszt, talán másért, de rengeteg jó embert találok az életben és a közösségi hálókon is. Velük törődöm és ez visszahat, mert Ők azok, akik engem is feltöltenek.

 

 

3

Nos, nem is kell nagyon nekifeküdni a dolognak, máris rengeteg jó érzés ömlik le a hálóról, ami reményt képes adni a világba. Lehet, hogy elvesztetted a veled érkezett hitet, de kijózanító dolgot fogok mondani: erről első sorban Te tehetsz. Nem azt veszed észre a környezetedben, ami pozitív érzéseket adhat és optimizmussal tölthet fel. Változtass rajta! Megéri.
Mutatok néhány példát, amiben az együttérzés és a szeretet vonul végig. Hajléktalan embereket lepnek meg bennük csomagokkal, és pénzzel.
Ha nem érted a szöveget az sem baj, a reakciók ugyan úgy meg fognak ütni hidd el… Kellemes töltődést Barátom!

Tudod, ha nem akarod az arcodat adni a jószívűségedhez, arra is van módod. A csoportunk és weboldalunk nyitva áll előtted, hogy tájékozódj, hol adhatsz név és arc nélkül másoknak. Olyanoknak, akik nem olyan szerencsések mint te. Az Adj egyet ajándékba, és a Tegyél jót egy idegennel! facebook oldalán tájékozódhatsz. Valamint ez a blog széles teret adott a hasonló embereknek, sorsoknak, történeteknek. Töltődj velük 🙂

Szerző: Gini Papp – Zacc

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!