Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Katonai bakiparádé, engem megríkatott! (videó)

Van úgy, hogy belekapcsolok – mint most is -, lássuk mit tud ez a bakiparádé. 
Nem mondom, hogy átlagos humorom van, mert nem. Inkább cinikus és morbid. Ergo sokszor egy halk kacajt se sikerül kicsikarniuk belőlem a válogatásoknak. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen működik a szenzorunk. Van akikkel együtt vibrálsz és elég csak a hangsúlya, és vannak, akiktől el kell sírnod magad, mert zéró humoruk van számodra… 
Ezzel a felvezetővel ajánlom figyelmedbe a következő válogatást 🙂

 

 

7

Ez itt nekem annyira bejött, hogy hangosan sikerült – a barátaim szerint – parázna röhögéssel kísérnem a bénázásokat. Figyelj, mutatom :

Remélem sikerült legalább félrehúznom vele a szádat 😉

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Sajnálom, hogy én tudtam rajta röhögni… Ez valahogy ösztönös. Ezért nem tudok haragudni azokra sem, akik rajtam röhögnek 🙂 De elfogadnom, hiszen ezért írtam a bevezetőt. Nem egyforma a humorunk.

  2. Tóth Lajos says:

    Nevetség tárgyává válni, megszégyenülni sokak előtt, ráadásként az esetek nagy részében hatalmas és szemmel láthatóan fájdalmas esések közepette… szar érzés lehet…valahpgy nem tudodk önfeledten kacarászni ezek láttán. Tényleg csak egy-két tétova szájdörbítésre tudott rávenni ez a video. De bizonyosan bennem van a hiba, nem fejlődött ki a humorközpont az agyamban, vagy annak a helyét is eéfoglalta az empátiaközpont…Bocs!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!