Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Hello Boldogság! – szimpatikus kampány az Emírségben (videó)

Jómagam nem vagyok kóla fogyasztó, de el kell ismernem, hogy olyan marketingje van, ami a legnagyobbak között tartja. A reklámokkal megbízott szakembereik az élmezőnyben vannak. A következő kampányukban is érdekeltté teszik a fogyasztót.

 

 

8

És mi más lenne a titkuk ha nem ez? Nem vitatom, hogy rá lehet szokni az íze miatt is – csak úgy mint számos más dologra -, de ez sokkal többről szól. Egy fogyasztót még jobban magukhoz láncolnak az emberbaráti reklámokkal, de azokkal is elfogadtatják, vagy megkedveltetik magukat, akik nem vásárolják a termékeiket. És ez a nem semmi azt hiszem.

Néhány perc boldogságot adományoztak az Egyesült Arab Emírségben dolgozó munkásoknak most, cserébe a kólahűségükért. Létrehoztak néhány “Hello boldogság telefonfülkét”, mely speciálisan nem érmével, hanem egy Coca-Cola kupakkal hozza létre a kapcsolatot számukra. 3 perces nemzetközi hívást kezdeményezhettek egy kupak bedobásával ezek az emberek, akik végtelenül hálásak voltak azért, hogy – sok esetben – tengerentúli családtagjaikról hallhattak egy kóla áráért.

Szimpatikus. Jól tudják mivel kell operálniuk. Az érzelmekkel.
Azt, hogy ezek után szeretnél-e a termékük fogyasztójává válni, nyilván nem ez alapján fogod eldönteni, de valahol mélyen megkedveled őket.

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!