Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

“Ígéretet tettem apámnak 8 éves koromban, most beváltom!” (videó)

Szem nem marad szárazon ettől a videótól. Egy Reddit felhasználó srác (Kentuckyból) – név szerint “Belairboy” -, ígéretet tett apjának 8 éves korában, és sok-sok évvel később be is váltotta azt. Az ígérete az volt, hogy egyszer kap tőle egy 57′-es Chevy Bel-Air-t!
Az apa, aki egy nagyon szegény, 7 gyermekes családból származott, nem biológiai szülője a fiúnak, de őt tartja a legjobb apának a földkerekén. 
“Az apám, nem a biológiai édesapám, de őt tartom a legjobb apának a világon. A legjobb dolog ami történhetett anyámmal és velem, hogy őt megismerhettük. Ha csak töredékében leszek én olyan jó mint ő, már elégedett leszek!” – mondja Belairboy.

 

 

8

Az apa mindig is egy 57′-es Chevy Bel-Air-ről álmodozott, de soha nem remélte, hogy a tulajdonosa is lesz egyszer. A fia jól tudta ezt, hiszen megannyiszor hallotta ezt a szájából.
A srác  gyári munkásként rengeteget dolgozik, 60 órát 6 napon keresztül. Spórolt pénzén megvásárolta a hőn áhított Chevyt, már két évvel ezelőtt. Egy használaton kívüli garázsban tárolta, és mivel volt mit csinálni rajta, amennyi szabadideje csak volt, azzal töltötte, hogy rendbe rakja.
2 teljes évig titokban tudta tartani a dolgot, majd apja 57. születésnapján átadta a Chevy kulcsát…

8
Az édesapja reakciója leírhatatlan, páratlanul szép kockák következnek:

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!