Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szabályok feleségek és barátnők számára a Világbajnokság idejére

Igazán jót röhögtem ezen a szabály-gyűjteményen ma! Annyira hím soviniszta, hogy már a morbid humor kategóriába sorolnám. Ha nem vagy egy búvalbélelt, kikéremmagamnak nő, akkor el fog érni Téged is. Ha igen, akkor ne olvasd tovább 🙂
Persze ha hím vagy, nagyon is fog tetszeni… 😉

 

 

8

Drága Szerelmem!

A Brazíliai Világbajnokság hamarosan elkezdődik. Hadd osszak meg veled néhány szabályt, amelyek betartása a szépséged és kapcsolatunk megóvásának a záloga. Jól hallottad! Ezek nem javaslatok, ezek szabályok!

1. Június 12 és Július 13 között a TV az enyém! Nem a tied! Nem a mienk! AZ ENYÉM! Minden nap! Egész nap! Nincs kivétel! A távkapcsolóra rá se nézhetsz!

2. Ha a TV előtt el kell menned addig nem lesz baj, amíg azt az utat a földön kúszva, engem egy pillanatra sem zavarva teszed meg.

3. A mérkőzések ideje alatt vak, süket és néma leszek! Kivéve, ha azt akarom, hogy tölts még egy italt vagy hozz valami rágcsálni valót! Nem kell megkérdezned, hogy kérek-e még? Csak hozd be a piát! Ne várj ezért verbális köszönetet, inkább örülj ha néha hálámat a popsidra csapva kifejezem.

4. Ne is álmodozz arról, hogy odafigyelek rád, meghallgatlak, felveszem a telefont, kinyitom az ajtót, elmegyek a gyerekért, beállok a kocsival. Sem ezek, sem semmi ezekhez hasonló nem fog megtörténni!

5. Amelyik csapatnak szurkolok, annak a csapatnak szurkolsz te is!

6. Ha a vacsora a mérkőzés idejére esik, akkor azt a szünetben kérem egyetlen egy tányéron, egyetlen egy evőeszközzel feltálalni a TV előtt ültömben. Nem érdekel, hogy mennyit vesződtél vele, nem érdekel, hogy ha az ülőgarnitúra zsíros lesz. A Világbajnokság alatt, SOHA ne emlékeztess az egészséges táplálkozás fontosságára!

7. Ha átjönnek a barátaim meccset nézni, SOHA ne vágjál pofákat miattuk. Pont őmiattuk, mindig legyen legalább fél rekesz sör a hűtőben, és rengeteg rágcsálni való!

8. A te kötelességed, hogy napra kész és tájékozott legyél a torna eseményeivel, menetrendjével, eredményeivel kapcsolatban ha csatlakozni kivánsz a társalgásunkhoz. Ennek hiányába ne lepődj meg ha én és a barátaim rosszalóan nézünk rád vagy rád se hederitünk. SOHA ne panaszkodj, ha emiatt nem kapsz elég figyelmet!

9. Ne felejtsd el, hogy te SOHA sem tudhatsz többet a fociról, mint én!

10. A mérkőzés alatt nem akarom hallani a hangodat. Tudod jól, hogy a pici szád akkor szeretem a legjobban, ha össze vannak zárva azok a csodálatos ajkaid!

11. Végszükség esetén, ha valami fontosat akarsz mondani, azt a szünetben elmondhatod a reklám ideje alatt, de csak akkor ha a félidei eredmény számomra elfogadható. Ha nem életbevágó, akkor várj a meccs végéig!

12. A torna ideje alatt egyszer sem akarom hallani, hogy: “Túl sok meccset nézel!”!

13. A gólok, szabálytalanságok és a helyzetek ismétlése nagyon fontos! Nem érdekel, hogy már láttam. Látni akarom újra és újra! Akárhányszor csak lehet!

14. A mérkőzések beharangozói és az összefoglalói épp olyan fontosak, mint a meccs! Eszedbe se jusson, és SOHA ki ne ejtsd a szádon: “De hisz ezeket a gólokat már láttad! Miért nem kapcsolunk át egy másik csatornára?” Ilyenkor emlékezz az 1. pontra!

15. Nagyon szépen megkérlek, hogy ha szomorúnak látsz amiért a csapatom vesztésre áll, SOHA ne mondd, hogy “Ne törődj velük, ez csak egy játék!” vagy “Ne aggódj, majd legközelebb győzni fognak!”, mert ezzel csak mégjobban felbosszantasz!

16. A mérkőzések ideje alatt nincs teljes szex!

17. Értesd meg a barátaiddal, hogy a Világbajnokság alatt ne szüljenek gyereket, ne házasodjanak össze, ne haljanak meg, mert nem megyünk temetésre, sem esküvőre sem sehova!

18. Viszont ha a barátom minket hív magához meccset nézni az utolsó pillanatban, akkor 5 perc (igen 300 másodperc és nem több!) múlva már úton kell lennünk!

19. Mindig mosolyogj! Kivéve, ha a csapatom vesztésre áll!

20. SOHA sem akarok észrevételek hallani Ronaldo kinézetével kapcsolatban!

21. Az időeltolódás miatt a braziloknál délután van, amikor nálunk már este. Tehát felesleges agyalnod és kérdezgetned arról, hogy “Bezzeg Braziliában sosem megy le a nap!”

22. Nem! Magyarország nem jutott ki a Braziliába! Nem. NEM tudom, hogy mikor jutunk ki megint egy világbajnokságra!

Személy szerint nekem, a 17.pont a kedvencem 🙂

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Hungarian Geographic says:

    Drága Gini! Köszönöm szépen, hogy megosztattad a jegyzetem az oldaladon! Annak külön örülök, hogy “elért” téged a konyhában található gyenge WIFI ellenére!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!