Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Megbénult harmadik fia születése után, egy névtelen adakozó hatalmas ajándékkal lepte meg!

Jessi Bruton (27) harmadik gyermekét hordta a szíve alatt, amikor a gerincoszlopára nehezedő nyomás miatt lebénult. 

 

 

3

Jessi fiaival (Levi 7, Nash 2, Klay 6 hónapos)

Az asszony hátára nehezedő nyomás súlyos idegrendszeri károsodást okozott, ezzel mindkét lábát érzéketlenné tette. A három gyerekes anya kerekesszékbe kényszerült, és borzasztó nehezen élte meg, hogy a férjére hárult minden teher, amiből Ő csak kis részt vehetett át.
Egy napon, amikor minden összeomlóban volt, Jessit nagyon erős fájdalmak gyötörték, végre hazaértek. És ekkor ez a látvány fogadta őket, a házuk előtti pázsiton:

3

Jessiék egy piros masnival gondosan átkötött, hatalmas terepjárót pillantottak meg közvetlenül a házuk előtt

Nem értették miért a bejáratuk melletti füvön áll ez a gyönyörű, vadonatúj, 45.000 $ értékű Nissan Pathfinder. Meglepetésükre nyitva voltak az ajtajai és a műszerfalon egy kártya várta Jessit, amiben az állt, hogy egy magát megnevezni nem akaró, névtelen adományozó célja azt volt, hogy a nőt mosolyra bírja, és megkönnyítse az életüket. Amikor felfogták, hogy ez az övék, a férje – Mick – sírva fakadt, a fiúk rohangálni kezdtek, DVD-t akartak találni, amit az autóban lejátszatnak, a nő pedig csak mosolygott, mosolygott és mosolygott…

3

Jessi és Mick

A nő először azt hitte, hogy egy jó barátja, Kylie áll a dolog mögött, aki szokott adománygyűjtéseket szervezni, de bárkit is hívtak fel, senki nem tudott a kocsiról. Nem hagyta nyugodni ez a nagy értékű ajándék, ezért a hivatalos papírok intézésekor próbált tovább nyomozni, de ott sem voltak hajlandóak elárulni az eredeti vásárló adatait. Ekkor Jessi feladta, és miután elgondolkodott rájött, hogy tiszteletben kell tartania az “irgalmas szamaritánusa” szándékát, hogy névtelenségben szeretne maradni.  Természetesen továbbra is nagyon vágyik arra, hogy kimondhassa valakinek a “köszönöm” szót és szívből átölelhesse.

“Fogalma sincs, hogy mit adott nekünk – mondja Jessi -, Klay volt az utolsó baba, vettünk egy házat, és éppen letettem a fitness edzői vizsgát. Azt hittük minden sínen van. És kiderült, hogy a világ a feje tetejére állt. Nagyon nehéz másokra támaszkodnom!”

3

Jessi és a rokkant jogosítványa

Jogosítványához, most a rokkant vezetői engedélyét is megszerezte.
“Tegnap este én vittem el a férjemet, hogy kávézzunk egyet valahol. 12 hónap után most éreztem magam újra teljes embernek egy időre” – áradozott a nő, miután kipróbálta vadonatúj jogsijával az ajándék autót.
Az orvosok nem biztosak benne, hogy Jessi valaha újra lábra fog állni, de a fitness oktató nő megfogadta, hogy minden fizikoterápián részt vesz, és keményen fog küzdeni azért, hogy újra használhassa a lábait. Mivel házukat teljesen át kell alakítani, mindannyian visszaköltöztek Jessi szüleihez. Ezalatt pénzt kell keresniük, hogy az új otthon elkészülhessen, melyhez barátaik nyitottak egy adománygyűjtő oldalt is: jessiebruton.eventbrite.com.au .

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!