Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Hihetetlenül megható fotók, apák először pillantják meg gyermeküket!

Az édesanya amint megtudja, hogy életet hord a szíve alatt, várakozással teli izgalommal tölti el a 9 hónapot, amíg végre megpillanthatja, magához ölelheti. Ez a kicsit szorongó, de boldog időszak végig arról a kicsi lényről szól, akiről szinte semmit nem tud még, de már az egész életét kitölti. Aztán végre eljön a pillanat, amikor világra jön, és a szemébe nézve biztosíthatja arról, hogy a legjobb kezekben lesz, és egész életében számíthat rá. Pontosan ugyanilyen érzésekkel várják az édesapák is ezt a csodálatos pillanatot, semmivel sem kevésbé, mint az anyák. Gyönyörű fotósorozatot mutatok most, ahol az apákat örökítették meg abban a bizonyos pillanatban, amikor először nézhettek rá arra a pici lényre, aki életük legnagyobb és örök szerelme marad onnantól, a gyermekükre.

 

 

3

5

3

3

5

6

3

5

Ezen a képen Robert Higgins érkezik haza 1966-ban a – Long Beach-i –  haditengerészeti bázisról, ahol először láthatja a hat hónapos kislányát, Dawn-t.

6

3

5

6

3

5

6

3

5

6

3

5

6

3

5

6

3

Szerző: Gini Papp – Zacc

Forrás

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Mária Batuczkyné Gyócsi says:

    Nagyon szép fotók, szivmelengető.M.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!