Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Találkozz a leginspirálóbb földművessel! (videó)

Aki földművességre adja a fejét, tudja milyen komoly fizikai kihívással szembesül nap mint nap. A gazdálkodás megköveteli a következetességet és maximális erőbedobást. Ismerd meg Christ, ezt az igazán különleges srácot, aki nem vezethet(ne) törvényesen, nem képes mezőgazdasági gépeket javítani, vagy egy láncfűrészt beindítani, mégis a szó legteljesebb és legnemesebb értelmében földműves!

 

 

3

Chris egész életében egy hatalmas, kaliforniai  földön gazdálkodott

Amikor a fiú világra jött, édesapja felhívta nagymamáját és elmondta neki, hogy  a gyermekük egészséges ugyan, de végtagok nélkül jött a világra. A nagyit nem kavarta fel a hír, ugyanúgy állt a kérdéshez, mint a fiáék, tudta hogy Chris teljes értékű életet fog élni mellettük.
Viccesen annyit tett hozzá a telefonban: ‘ nem csodálkozom, sosem fejeztél be fiam semmit, amit elkezdtél ‘ .

5

Christ soha az életben nem kezelték fogyatékosként

A srác olyannyira nem tartja magát kevesebbnek, vagy “bénábbnak” társainál, hogy a földművelés mellett gördeszkázik és verseket is ír.
Önállóan látja el magát, a fogmosás sem okoz neki gondot. Halloween estéjén ő is eljár cukorkát osztogatni. Úgy nőtt fel, hogy szülei mindig teljes fizikumú, egészséges emberként bántak vele, és az elvárásaik is ilyenek voltak felé. Chris életfelfogása, élethez való hozzáállása maximálisan pozitív, rendíthetetlenül eltökélt a dolgaiban, és remek humorérzéke van.
Életfilozófiája, hogy el kell tudni fogadni magunkat teljes valónkban, amit így fogalmaz meg:
“Vannak akik szégyenlik, hogy szeplősek, nagy az orruk vagy úszógumi van a derekuk körül. Azt gondolom, aki a kinézete miatt aggódik, a lehetőségektől fosztja meg magát!” – Ő már csak tudja, higgyünk neki!

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!