Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Két apa, akik először találkoznak újszülött fiukkal! (fotók)

Egy kanadai fotós,  Lindsay Foster képei vírusként robbantak be a köztudatba. Két apát örökített meg a szülőszobán, amint a legnagyobb szeretettel veszik kézbe kisfiukat, akit béranya hozott világra.

 

 

5

BJ Barone és Frankie Nelson megtalálták a megfelelő béranyát ahhoz, hogy gyermekük születhessen, amire már régen vágytak. A kis Milo vér szerint egyikükhöz sem tartozik, nem a béranya petesejtjét használták fel, és az apák sejtjeit sem. Az apák rendkívül felkészülten indultak bele a nagy kalandba. Gondosan választottak szülésznőt és bábát is, tájékozódtak a szülőszobai protokollról, és ragaszkodtak ahhoz, hogy bőrkontaktus jöhessen létre köztük és Milo között világra jöttekor, ezért félmeztelenül várták Őt.

7

A csodálatos, érzelmekkel teli pillanatokat örökítette meg Lindsay amiben két férfi úgy várta világra jönni fiát, mint egy igazi csodát. Mély szeretetről árulkodó képeit felposztolta facebook oldalára, ahol a világ megszerette őket, hiszen több mint 40ezren tetszikelték, és több mint 7ezren meg is osztották.

4.1

 A szülés előtti pillanatok: Nelson balra, Barone jobbra

Az már csak hab volt a tortán számukra, hogy a kis  Milo a  világ Pride  napján érkezett meg hozzájuk.

A két férfi elszokta olvasni Lindsay oldalán az érzelmi reakciókat, melyeket képeik váltanak ki az emberekből és tiszteletben tartják azokat, ha negatív, ha pozitív. Úgy érzik, hogy a pozitív megerősítések kiegyenlítik bennük azt, amit a negatív miatt élnek meg. Azt írják: “Ez a pillanat az elfogadásról és a tiszta szeretetről szólt. Milo így fog felnőni, tiszta szeretetben, és azt fogja tőlünk tanulni, hogy sokféle család létezik, és fogadja el őket úgy, ahogyan vannak. A szeretetnek nincs színe, neme vagy szexuális preferenciája. A szeretet feltétel nélküli.”

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás: parentdish.co.uk, dailymail.co.uk

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Zsuzsa Kovács says:

    Igen! A szeretet feltétel nélküli!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!