Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A legnagyobb örömzenélés bőrszíntől, fajtól függetlenül! (videók)

Olyan sokszor hallgattam már a Playing for change zenéket, hogy ezidáig el is felejtettem ide rakni belőle. Mert ami nekem általános és természetes, az másnak is az – gondolja a Kos 🙂 -. De lehet, hogy Te most találkozol ezzel a multimédiás mozgalommal először. Márpedig akkor a rajongója leszel Te is!

 

 

4

A Playing for change egy hatalmas nagy heppening. Az utóbbi tíz évben zenészek és a közönség együttesen, egy békés társadalmi változást szeretnének létrehozni a zenével. A nagy, közös nyelvünkkel…

6

A csapat, a világ minden tájára elutazik, felvételeket készít a zenészekkel, majd jön a vágó munka.
Inspiráló módon csempészik be a békét a szívekbe. Blogukban számos történetet olvashatsz (angolul) az alapítvány munkájáról és a turnékról, a zenészek jövőről szóló vízióiról.
A művészek jótékonysági koncerteket tartanak mindenfelé, és a bevételeket pedig a megálmodott projektbe forgatják. (Napelemek falvaknak, hangszerek iskoláknak és megannyi hasznos tárgy.)

6

A zenészek az összes bőrszínt, és nációt képviselik szinte, mely a földünkön fellelhető. Fantasztikus hangszerek mesterei, akik elismertségük ellenére is kimennek az utca emberének játszani. Tudják, hogy nem számít ki vagy, hol élsz, honnan jöttél, hova tartasz, hogy nézel ki! Ember vagy, ezért szükséged van arra, hogy melletted legyen valaki. A zenéjükkel átölelnek, megmelegítik a szívedet, támogatnak vele.

A zene maga a boldogság, felkúszik a füleden át az elmédbe, eléri a szívedet és áthalad minden molekuládon, egyszer csak tenyerébe fogja a lelkedet, és akkor végre megjelenik a libabőr és a könny…

6

Két kedvencemet hoztam ide Neked. Az egyik Ben E.King : Stand By Me -je, a másik Lennontól az Imagine. Csutkán hallgasd és engedd, hogy méregtelenítsen a rendszered, hagy jöjjenek azok a boldog könnyek!

Szerző: Gini Papp – Zacc
(Képek forrása: google, videók youtube)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!