Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Nem hittem a szememnek mit csinált ez a hajléktalan… (videó)

Egy amerikai átverőcsapat (Model Pranksters) egy kedves csínnyel készült a napokban: hajléktalanokat választottak az utcán és felkínálták nekik a lehetőséget egy szkandermérkőzésre, ahol a nyertesnek 100 Dollár üti a markát! Volt egy kis csavar a dologban: a vesztesnek is készültek 50 dolcsival, így mindkét fél nyer!

 

 

home

A legmegdöbbentőbb esetet fel is töltötték: egy fekete úr küzdött meg egy fiatal fehér sráccal. Az idősebb nyert, meg is kapta a jutalmát, azonban olyat tett, amire senki sem számított volna: a nyeremény felét odaadta a vesztesnek. Bár nehezen tudta rábeszélni, az mégis elfogadta. A jelenet úgy megdöbbentette a szervezőket, hogy még 100-100 $-ral jutalmazták meg a rászorulókat. Hihetetlen emberségről tett tanúbizonyságot a szegény úr, akinek videója és példamutatása pár nap alatt több, közel 4 millió nézőt vonzott youtube-on!


Újra bebizonyosodott, hogy az emberiségbe vetett hitünket nem szabad elveszteni: vannak olyanok, akik akkor is adnak, amikor már tényleg alig van nekik is valamijük!

(Hasonló esetről itt láthatsz további videót!)

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    Ez valóban csodálatos!
    Tapasztalatom szerint leginkább azok adnak jó szívvel, akiknek kevés van.
    A gazdagok kötelességből adakoznak, hiszen a sok pénz kötelez. Bár ismerek olyan milliomost, aki titokban adakozott évekig a II.sz. Gyermekklinikának.
    Napokban láttam a TV-ben, egy kis településen leégett ház lakóinak segítésére az egész falu összefogott. Az látható volt, hogy mindenki elég szerény körülmények között él.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!