Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ingyen internetet ad a Facebook! Kamu? Hát nem! (videó)

Rengeteg hoax kering a neten, leginkább a facebookon, ezért minden ilyen hírhez szkeptikusan állunk hozzá. Ez szinte természetes. Hoztam a bizonyítékot, hogy fészbukék nem tréfálnak! 

 

 

Habár a világ lakosságának több mint 85 százaléka már olyan helyen él, ahol van mobil hálózati lefedettség, a teljes népességnek csak mintegy 30 százaléka rendelkezik internet hozzáféréssel. A Facebook változtatni akar és fog ezen, és egy új szolgáltatással teszi meg az első lépéseket.
Ha az Internet.org -ra kattintasz, megnézheted az a videót (angolul),  mely bemutatja az ezen a néven futó alkalmazást, melynek révén a felhasználók ingyen és bérmentve férhetnek hozzá az alapvető internetes szolgáltatásokhoz!

2

Az applikáció révén szabadon használható a Google kereső, lekérdezhető a legfrissebb időjárásjelentés, böngészhető a Wikipedia tudásbázisa, természetesen a Facebook, és az abból nemrégiben kioperált Messenger is elérhető!
Az Internet.org első körben Zambiában érhető el, mégpedig az Airtel szolgáltató ügyfelei számára, és a tervek szerint a későbbiekben a világ számos, egyéb régióját is meghódítja majd.

A Facebook, a Google-val karöltve dolgozik az internet lefedettség folyamatos javításán is, mégpedig hónapokon át – egyetlen feltöltéssel repülő – drónok, magasan lebegő légballonok, illetve új műholdak segítségével.

Ezt egy igazán klassz, megosztásra érdemes hír, nem igaz? 😉

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Találtam még egy érdekes lehetőséget: ITT!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!