Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Kire ütött ez a gyerek? – elképesztő családfa portrék (fotók)

Bobby Neel Adams fotográfus fantasztikus sorozatot hozott létre, a családfa portrékat. Oly sokszor látjuk szülő és gyermeke között a hasonlóságot, Bobby ezt a kameráján keresztül is megmutatja most. Nem használt photoshopot, csupán összeillesztette a családtagok arcát, amiből döbbenetes képek születtek.

 

 

1

2

1

2

1

2

1

2

1

2

1

2

1

2

1

2

Elképesztő képek. Ugyanakkor eszembe juttatják, hogy hálás legyek amiért én is láthatom a hasonlóságot apámat, anyámat és magamat tekintve, hiszen ismerem őket, vannak gyökereim. Kézzelfoghatóan. És a lányomban is láthatom a kislánykori önmagamat félreérthetetlenül. A család egy igazán erős fa, minden hibájával, repedezettségével együtt.

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    A származásvizsgálattal foglalkozó tudósok sokat tudnának mesélni érdekes esetekről. A SOTE Igazságügyi Orvostani Intézet egyik kutatójának könyvét volt szerencsém megnézni és birtokolni. Valóban fantasztikus hasonlóságot mutatnak sok esetben a fülek, orr, szemöldök, száj…stb vonatkozásában. Ezeket a jegyeket is felhasználják a gyermek származásvizsgálatánál. Sok esetben, ha az apa nem akarja vállalni az utódot, elég csak a fülüket, orrukat, kezüket összehasonlítani, világosság válik, hogy megdönthetetlen a bizonyíték. (Azért a DNS vizsgálat a döntő.)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!