Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ha van egy órád, TV helyett nézd meg ezt! Az ember, aki zenével gyógyít! (videó)

Jeszenszky István kapott már helyet a blogomban, mert nagyra tartom mint embert, és mint gyógyítót.

 

 

jeszenszky

Ilyen maníroktól mentes embert igen ritkán láthatsz. A közelében lenni maga a nyugalom, a béke. De talán ez abból az egy órás videóból is átsugárzik, melyet a készítője, Horváth Szilárd így vezetett fel:

“2012 májusában néhány napra beköltöztem István erdei házába, a sokak által Napfény Szentély néven emlegetett béke és nyugalom szigetére.
Az élet egy másik minőségét találtam meg itt . Egy lehetőséget, ami ugyan nem könnyen másolható, viszont példát mutat. Kitár egy ajtót és bepillantást enged a természet, a tisztaság, a szeretet, az egyszerűség, a bölcsesség és a zene varázslatos, titokzatos, gyógyító harmóniájába.
Amennyiben olyan érzésetek támadna, hogy a “normálistól” teljesen eltérő viselkedéssel vagy gondolatokkal találjátok szembe magatokat, csak nyissátok ki a szíveteket és rájöttök, minden igaz! István tényleg így él! Tanult a Természettől, Indiai és Tibeti mesterektől! Gyógyító zenéjével, teltházas koncertjeivel járja az országot és a világot, Mexikótól- Iránig.
A felvételeket minden előre tervezés nélkül készítettem, csak spontán követtem a Mestert és filmeztem!
Jó szórakozást és ébredést kívánok!
Horváth Szilárd
cinematográfus”

Ehhez nincs mit hozzáfűzni, dőlj hátra, és élvezd az életet István szemén keresztül…

Ha kedved kaptál ahhoz, hogy Istvántól tanulj – vele és egy békés kis közösséggel vonulj el néhány napra -, augusztus 29-31-ig megteheted; a jelentkezéshez minden tudnivaló ITT!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!