Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Egyetlen szabadnapján, ingyen vágja a rászorulók haját! (fotók)

Mark Bustos, New York-i fodrász és stylelist, mindennap egy előkelő szalonban dolgozik, vasárnap kivételével. Ügyfélköre gazdag, minőségi berendezések segítik a munkájában. És, hogy mit csinál azon az egy szabadnapján? Sosem találnád ki!  Az utcákat járja, hogy hajléktalanok és rászorulók haját vágja, minden ellenszolgáltatás nélkül! Napi hat emberhez közelít ezzel a mondattal: “szeretnék valami kedves dolgot csinálni neked”, majd rendbe hozza a fejüket. Mark Instagram-ján követhető mindez.

 

 

1

Mark 2012.májusa óta jótékonykodik így, amikor is hazautazott a Fülöp-szigetekre, hogy meglátogassa a családtagokat. Ott egy fodrászat tulajdonosától bérelt egy széket és szegény gyerekek haját vágta ingyen.
“Az érzés, annyira felemelő, hogy úgy döntöttem, ezt a pozitív energiát visszaviszem magammal New Yorkba is” – mondta a férfi. Jamaica, Costa Rica és Los Angeles rászorulói között is sokan szépültek meg a kezei között.

1

1

1

1

1

1

1

Jemar Banks volt Mark legemlékezetesebb vendége, aki alig szólt hozzá, miközben a haját nyírta. Miután elkészült, tükröt tartott elé, amitől a férfi hátrahőkölt, majd megkérdezte, hogy ismer-e valakit, aki munkást keres. Új fizimiskájával már esélyt látott arra, hogy Ő is elhelyezkedhet valahol.

1

1

1

Talán jártál már a blogban, és találkoztál több ilyen nyílt szívű, tettre kész emberrel. Ha mégsem, mutatok most kettőt közülük.
Michael Swain és az Ő utcai varrodájavalamint egy másik fodrász, aki már 80 felett van, Anthony Cymerys, a borbély.

Szerző: Gini Papp  – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!