Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ritka képek híres emberekről, akik zöméről nem is feltételeztem, hogy ismerik egymást! (fotók)

Őrült jó sorozat, ami felvet egy csomó kérdést. Mit keres Pelé és Sylvester Stallone egy képen? Miért töltött együtt időt Charlie Chaplin és Albert Einstein? Mit keres Marlon Brando a polgárjogi aktivista, Martin Luther King mellett?  Paul Sartre, aki Che Guevara tüzéből gyújt rá a szivarjára? Hírességek, akik együtt lógnak, jól kijönnek egymással. Nézd meg ezeket a furcsa párosításokat, ritka jó lövések!

 

 

1

1. Az 1968-ban meggyilkolt polgárjogi aktivista  és író balján Marlon Brando mutatja meg, hogy támogatja őt küzdelmében. Egy Washington-i kampányban állt mellé és arról cseréltek gondolatokat, hogyan továbbítsák az üzenetet a hallgatóságnak. Gondoltad volna?

1

2. Johnny Cash tekintetében minden benne van, a régen várt találkozás Ray Charles-al. A Johnny Cash showban együtt zenélhetett a Nyughatatlan és az általa olyannyira tisztelt Ray.

1

3. Elizabeth Taylort nyomta el a fáradtság James Dean mellett a kanapén egy forgatás szünetében.

1

4. Vincent Price fojtogatja viccesen a félelemkeltés nagy királyát, Alfred Hitchcock-ot. Szinte köréjük képzeljük az éteri lényeket, a zörgő ablakkereteket és a hollók hangját, ugye?

1

5. Snoop Doog segít Martha Stewartnak a TV-s főzőműsorában. A nő – úgy tűnik – nagyon értékeli ezt. (Érdekes, hogy kettejük közül nem Snoop Doog lett elítélt “bűnöző”…)

1

6. Tupac Shakur lóg éppen a KISS együttes tagjaival. Lehet, hogy Tupac halálhíre nem igaz, és azóta valamelyik smink alatt rejtőzködik?

1
7. Elvis Presley és Tom Jones, a két világklasszis. A 70′-es évek sláger és énekes királya státuszért folyamatosan versenyben.
Talán ha néhány évtized különbséggel születnek…

1

8. Patrick Stewart és Ian McKellen, nem csak a színpadon, a magánéletben is sokat lógnak együtt. Picard kapitány és Gandalf bizony világi jó barátok! Nézd meg őket az év szelfisorozatában!

1

9. A Jazz nagyjai egy szobában. Ella Fitzgerald és Louis Armstrong 1957-ben. A fülbemászó “Dream a little Dream of me”-t éneklik fel éppen.

1

10. Az NBA óriása, Shaquille O’Neal kapja fel Bill Gatest, mint egy szivacslabdát.

1

2

11. A rivális számítógép mogulok évtizedekig jól ismerték egymást. Itt egy TV-s showban ülnek a milliárdosok piros székében és beszélgetnek barátságosan egymással.

1

12. Az Egyesült Államok nagyra becsült elnöke, John F. Kennedy éppen autogramot ad a fiatal csillagocskának, Barbara Streisandnak. A Fehér Házban tartott vacsorán Barbara énekesként lépett fel 1963-ban (az elnök meggyilkolásának évében), és Ő az év hangjának tartotta a nőt.

1

13. A focista Pelé részt vett egy 1981-es Menekülés a győzelembe című film forgatásán, amelyben Stallone egy fickót játszik, aki nincs túl jó barátságban a labdával. Kapus lesz a náci hadifogoly táborban. (Amerikai-magyar koprodukció, nagy részét nálunk forgatták). Pelé két büntető rúgást hajt végre a filmben, az egyikben konkrétan eltörve vele Sly ujját 🙂

1

14. David Bowie és Axl Rose lógnak együtt. Természetesen Bowie-nak maga felé kell fordítania a kamerát mindenhol.

1

15. Csak két haver lóg Kubában. Ernest Hemingway a forradalmi szigetországban élt jó ideig, és ott írt.  Castro örült neki, és szocialista enklávéja udvari költőjévé tette. Tudtad ezt Hemingwayről?

1

16. Jane Seymour egy igazán őrült kalapot viselt ezen a képen. Freddie Mercury pollen allergiás volt, ezért könnyen lehet, hogy a következő kockán egy kiadós tüsszentést láthatnánk 🙂 Az énekes és a színésznő, egy Divatbemutatót támogatott a megjelenésével.

1

 

17. Mielőtt Ronald Reagen az Egyesült Államok elnöke lett, egy egyszerű hollywoodi színész volt. Lana Turner oldalán mosolyog egy film forgatásán.

1

18. Mihail Barisnyikov (balett-táncos, koreográfus, színész, producer), Uma Turmannel pózol.

1

19. Richard Avedon és Sophia Loren a világ első szelfieinek egyikén. Gondold el, hogy a kép, egy hasonló géppel készülhetett mint ez. Itt valóban szükség volt még a tehetségre a fotózáshoz.

1

20. Travolta és Depardieu fiatal színészekként. A Garbo-ügyben nagyot alakítanak később együtt.

1

21. Jean-Paul Sartre, Simone de Beauvoir és Che Guevara pihengetnek együtt. Csak két elkötelezett egzisztencialista lóg egy forradalmi Marxistával… Vajon miről beszélgettek?

1

22. Robert Redford és Barbra Streisand, a tűz és a víz. Babs őrült, pörgős stílusát Redford sokszor nehezen viselte az “Ilyenek voltunk”-ban (1973). 

1

23. A Dalai láma, II.János Pál pápával. A két vallási vezető összeült a világ dolgairól beszélgetni. Annak ellenére, hogy két teljesen különböző vallási ágazatot vezetnek, a munka amit végeznek, elég hasonló.

1

24. Charlie Chaplin és Albert Einstein
(Ha még nem olvastad, feltétlenül a figyelmedbe ajánlom Chaplin gondolatait! Kattints ide!)

2

25. Charlie Chaplin és Mahatma Gandhi 1931-ben

1

26. Marlon Brando és Charlie Chaplin jól szórakozik a Hong-Kong-i grófnő forgatásának szünetében.

1

27. Az akkor 17 éves Bill Clinton kezet rázhat (1963-ban) John F.Kennedy elnökkel. Elgondolkodtató igaz?

1

28. 1983-ban, az akkor 25 éves Michael Jackson felvételeket készített a Queen frontemberével, amit Brian May és Roger Taylor is megerősített. Mercury hangja akár az erőmű, Jackson pedig a finomságot képviseli, nagyon érdekes lehet a kész duett, amin Jackson kaliforniai otthonában dolgoztak együtt. Munkának nehezen nevezhetően, mert Jackson szerint alig lehetett beráncigálni a stúdióba Freddie-t, aki folyton a nappalijában kokainozott. Állítólag nem volt idejük teljesen befejezni a felvételeket, mert sosem voltak ugyanabban az országban tartósan együtt. (bootleg demóverzióban itt  hallgathatod meg a pop-legendákat State Of Shock és a There Must Be More To Life Than This)

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás: ranker.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!