Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Jeges vödör, verselés és most itt egy új kihívás, amit szívből üdvözlök! (videó)

Idén februárban osztottam meg számos videó kíséretében, a Tegyél jót egy idegennel! (Random of Act) elnevezésű kihívást, melyben véletlenszerű kedvességgel kell meglepni egy általunk kiválasztott idegent, majd megjelölni azokat, akiktől szeretnénk látni egy hasonló mutatványt. Nagyon tetszett, és csináltam is egy csoportot a facebookon,  szintén ezzel a névvel, amiben el is indult valami kis időre… Aztán leállt. Az Adj egyet ajándékba!, vagy Suspended Coffee Magyarország némiképp tovább húzta – illetve húzza most is – de most félgőzzel üzemel. Úgy tűnik tehát, hogy nagyon jók ezek a kezdeményezések de nagyon is edzésben kell őket tartani, mert hajlamosak elhalni. Vajon mi a titka annak, hogy valamit szokássá tegyünk, és életben tartsunk?

 

 

sus

Te például szoktál +1-es helyen vásárolni, és felfüggesztett ételt-italt, bármit hagyni? Tudod, hogy hol van erre lehetőséged? Amikor elindítottuk az oldalt, önkéntesen működött minden azonnal, ingyenes weboldalt készített neki egy nyílt szívű csapat, matricákat gyártott egy jószívű vállalkozó, mindenki lendületben volt, és adni akart. Az Adj egyet ajándékba weboldalán megtalálod a térképet, ahol vásárolhatsz, és hagyhatsz egy rászorulónak bármit, ami az adott helyen kapható. Nagyon sok jó történet született ezekből a kezdeményezésekből, amit kár lenne elhalni hagyni könnyelműen. Itt van tehát a legújabb, a Good Deed Challenge, mely hajaz a Tegyél jót egy idegennel! kihívásra. Ide is kell egy kis tökösség, elvégre egy vadidegennel kell jót cselekednünk, de ha valaki kevésbé kezdeményező, akkor is áthidalható, ha az eredmény lebeg a szeme előtt. (Ilyen eredmények lehetnek például ezek: 1.történet, 2.történet

Ötleteljünk együtt: tehát mit gondolsz, hogyan lehet életben tartani azokat a kezdeményezéseket, amelyekre igenis, nagy szükség van?! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!